Μεγάλες στιγμές! Ο Sin Boy τραγουδούσε και ο… αυθεντικός πετούσε χαρτονομίσματα! (videos+photos)
Gossip Cam

Μεγάλες στιγμές! Ο Sin Boy τραγουδούσε και ο… αυθεντικός πετούσε χαρτονομίσματα! (videos+photos)

Μεγάλες στιγμές έζησαν όσοι βρέθηκαν στο Δελφινάριο για να παρακολουθήσουν τον Μάρκο Σεφερλή και την παρέα του αφού ανάμεσά τους είδαν και τον Sin Boy ο οποίος μάλιστα ανέλαβε και... ενεργό ρόλο στην παράσταση! 

Ο γνωστός και πολυσυζητημένος ράπερ βρέθηκε στο θέατρο για να παρακολουθήσει την παράσταση «Ζητείται σεφ της κωμωδίας» που ανεβάζει φέτος ο ηθοποιός μαζί με τον θίασό του.

Φυσικά, από την παράσταση στην οποία ο Μάρκος Σεφερλής σατιρίζει όλα τα θέματα αλλά και πρόσωπα της επικαιρότητας, δεν θα μπορούσε να λείπει ο Sin Boy και το τραγούδι του "Mama" που συνεχίζει να σημειώνει μεγάλη επιτυχία.

Ήρθε λοιπόν η στιγμή που ο Μάρκος Σεφερλής εμφανίστηκε στη σκηνή ως Sin Boy και ο... αυθεντικός βρισκόταν από κάτω για να τον απολαύσει. Ήταν τόσο ενθουσιασμένος ο Sin Boy (ο αυθεντικός) με τη μίμηση του ηθοποιού που άρχισε να του πετάει χαρτονομίσματα ενώ δεν δίστασε να ανέβει και στη σκηνή για να τραγουδήσει μαζί του.

Η όλη ευχάριστη ατμόσφαιρα εντάθηκε ακόμα παραπάνω με την έκπληξη που επεφύλασσαν στον Sin Boy για τα γενέθλιά του. Από τα βίντεο που ακολουθούν θα καταλάβετε πόσο όμορφα πέρασαν όχι μόνο οι πρωταγωνιστές της βραδιάς αλλά και οι απλοί θεατές οι οποίοι έγιναν μάρτυρες ενός πολύ όμορφου καλλιτεχνικού happening.

Δείτε στις παρακάτω galleries φωτογραφίες από την υπέροχη βραδιά...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved