Μεσημεριανή ραστώνη στα Κουφονήσια για τον τραγουδιστή και την καλλονή σύντροφό του! (photos)
Gossip Cam

Μεσημεριανή ραστώνη στα Κουφονήσια για τον τραγουδιστή και την καλλονή σύντροφό του! (photos)

Τις πιο χαλαρές και ερωτικές διακοπές του στα πανέμορφα Κουφονήσια πέρασε ο πασίγνωστος τραγουδιστής με την πανέμορφη σύντροφό του, 

Οι δυο τους, δεν επέλεξαν πολυτελές κατάλυμα σε κάποιο από τα in νησιά του Αιγαίου όπως είναι η Μύκονος, η Σαντορίνη ή η Πάρος αλλά τα πανέμορφα αλλά πιο... ταπεινά Κουφονήσια για να περάσουν τις διακοπές τους.

Και φαίνεται πως το ευχαριστήθηκαν ιδιαίτερα αφού έδειχναν απαλλαγμένοι από το άγχος των παπαράτσι (κακώς βέβαια γιατί ο φακός τούς απαθανάτισε και εκεί) και έκαναν ακριβώς ό,τι και ο... απλός λαός.

Ο λόγος για τον Γιώργο Σαμπάνη και τη νέα του σύντροφο, της οποίας την ταυτότητα επιμένει να μην αποκαλύπτει καθώς δεν θέλει να απασχολεί τη δημοσιότητα με την προσωπική του ζωή αλλά μόνο με τη μουσική του και τις ερμηνείες του.

Αξίζει όμως να σημειωθεί ότι πέρυσι τον Οκτώβριο στο Happy Day είχε αποκαλυφθεί ότι πρόκειται για τη χορεύτρια του νυχτερινού κέντρου όπου εμφανιζόταν εκείνο το διάστημα ο τραγουδιστής, ονόματι Έλενα.

Ο ίδιος δεν επιβεβαίωσε ποτέ τη φήμη αυτή, μένοντας για ακόμα μία φορά πιστός στην απόφασή του σε ό,τι αφορά τη σχέση του με τη δημοσιότητα.

Πάντως, το ζευγάρι έδειξε να απολαμβάνει τις χαλαρές στιγμές του στα πανέμορφα Κουφονήσια, όπου και ξημεροβραδιαζόταν στην παραλία για να δροσίζεται στα καταγάλανα νερά και να μαυρίζει κάτω από τον καυτό ήλιο. Ο φωτογραφικός φακός τούς απαθανάτισε σε στιγμές χαλάρωσης σε κάποια σκιά, πάνω στην ψάθα τους ενώ λίγο αργότερα ο τραγουδιστής σηκώθηκε και μπήκε στη θάλασσα για μία δροσιστική βουτιά.

Λίγο αργότερα, όμως, φαίνεται πως πείνασαν καθώς ήταν πλέον μεσημέρι και είπαν να πάνε σε παραπλήσια ταβέρνα για να τσιμπήσουν κάτι.

Δείτε στην παρακάτω gallery πλούσιο φωτογραφικό υλικό...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved