Ο Παπακαλιάτης, το καροτσάκι κι ένα μωρό στους Παξούς (exclusive photos)
Gossip Cam

Ο Παπακαλιάτης, το καροτσάκι κι ένα μωρό στους Παξούς (exclusive photos)

Μπορεί να περνάει πια ένα μεγάλο μέρος της χρονιάς στο Los Angeles, τα καλοκαίρια  όμως ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης βρίσκεται πάντα εδώ. 

Και αυτό είναι για τον ίδιον αδιαπραγμάτευτο. Είναι η εποχή που ηρεμεί, χαλαρώνει και μαζεύει δυνάμεις για να ξεκινήσει το επόμενο project του. Και όταν λέμε βρίσκεται πάντα εδώ, δεν εννοούμε φυσικά την Αθήνα.

Αφού είναι γνωστό, εδώ και πολλά χρόνια πως κάθε καλοκαίρι ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης δεν αποχωρίζεται τους Παξούς. Το υπέροχο και καταπράσινο νησάκι του Ιονίου στο οποίο εδώ και πολλά χρόνια η μητέρα του έχει δημιουργήσει και διατηρεί ξενοδοχειακή μονάδα, ενώ η οικογένεια έχει και δικό της σπίτι στο νησί.

Εκεί περνούσε το μεγαλύτερο μέρος των καλοκαιρινών του διακοπών -και όχι μόνο- ως παιδί, εκεί συνεχίζει να πηγαίνει κάθε καλοκαίρι ως και σήμερα.

Όλη η παρέα μαζί στο φουσκωτό τους

Εκεί τον πετύχαμε κι εμείς πριν από λίγες μέρες να βολτάρει σπρώχνοντας ένα καροτσάκι με ένα μωρό, προφανώς παιδί φίλων του ή συγγενικών του προσώπων, τρισευτυχισμένος, όπως δείχνουν και οι φωτογραφίες που εξασφαλίσαμε.

Η μεγάλη παρέα που περιελάμβανε και μικρά παιδιά, εκτός του μωρού που είχε αναλάβει εξολοκλήρου ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, έφτασε με φουσκωτό, έκανε τη βόλτα της και αναχώρησε με τον ίδιον τρόπο. Από θαλάσσης.

Δείτε τις αποκλειστικές φωτογραφίες του gossip-tv.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved