Οικονομάκου–Μιχόπουλος: Έτσι σίγουρα δεν τους έχεις ξαναδεί! Τα «καυτά» φιλιά & οι τρυφερές στιγμές
Gossip Cam

Οικονομάκου–Μιχόπουλος: Έτσι σίγουρα δεν τους έχεις ξαναδεί! Τα «καυτά» φιλιά & οι τρυφερές στιγμές

Ένα ακόμη εκπληκτικό καλοκαίρι πέρασε η Αθηνά Οικονομάκου με τον σύζυγό της, Φίλιππο Μιχόπουλο αλλά αυτή τη φορά όχι στη Μύκονο αφού εκείνος πλέον δραστηριοποιείται επαγγελματικά και στη Σαντορίνη.

Και μπορεί το ζευγάρι, να είναι μαζί πολλά χρόνια, ωστόσο λίγες είναι οι φορές που έχουμε δει τους δυο τους σε τόσο τρυφερές στιγμές.

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv.gr τους «τσάκωσε» σε μια από τις πιο διάσημες παραλίες του νησιού να απολαμβάνουν τις βουτιές τους. Οι δυο τους μάλιστα αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα, ήρθαν πολύ κοντά μέσα στο νερό με τα «καυτά» φιλιά και τις αγκαλιές να δίνουν και να παίρνουν.

«Θυμάμαι τα πάντα! Παρόλο που δεν έχω καθόλου καλή μνήμη και διαγράφω τα πάντα, τη γνωριμία με τον Φίλιππο τη θυμάμαι ολόκληρη. Κάθε λεπτό. Για εμένα ήταν μια συγκλονιστική εμπειρία. Ήμασταν με μια παρέα στη Φτελιά, στη Μύκονο, και κάναμε ηλιοθεραπεία.

Κάποια στιγμή, περίπου 300 μέτρα μακριά, βλέπω έναν άνθρωπο με μηχανή και κράνος. Δεν έβλεπα καν πρόσωπο. Όσο πλησίαζε, και ενώ είχε φτάσει στα 50 μέτρα από εμάς, γυρίζω στους φίλους μας και τους λέω «εγώ αυτόν θέλω»! Έτσι ακριβώς!», είχε πει η ίδια σε παλαιότερη συνέντευξή της

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved