Σκορδά – Ηλιόπουλος: Οι πρώτες παπαρατσίτσικες φωτό πριν μπει ο κορονοϊός στη ζωή μας (Photos)
Gossip Cam

Σκορδά – Ηλιόπουλος: Οι πρώτες παπαρατσίτσικες φωτό πριν μπει ο κορονοϊός στη ζωή μας (Photos)

Κορονοϊός: Αυτές είναι οι πρώτες παπαρατσίτσικες φωτό της Φαίης Σκορδά με τον αγαπημένο της, Νίκο Ηλιόπουλο, μετά την δημοσιοποίηση της σχέσης τους και αρκετές ημέρες πριν ληφθούν τα έκτακτα μέτρα κατά της εξάπλωσης που ιού στη χώρα μας.

Η παρουσιάστρια είναι ερωτευμένη με τον νέο της σύντροφο και αρκεί κανείς να δει τα χαμόγελα ευτυχίας σε αυτές τις πρώτες κοινές φωτογραφίες του ζευγαριού.

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv.gr τους απαθανάτισε μαζί πολύ πριν η Φαίη διαγνωστεί με τον ιό, στην περιοχή της Βουλιαγμένης.

Ο γοητευτικός επιχειρηματίας ασχολείται με το digital marketing και δεν έχει καμία σχέση με τη showbiz. Συνιδρυτής της εταιρείας Cloudevo του κυρίου συνεργάτη της Google σε Ελλάδα και Κύπρο.

Ο Νίκος Ηλιόπουλος αν και χαμηλών τόνων, είναι ένας δυναμικός επαγγελματίας, περιζήτητος στο χώρο του με πολλά επιτυχημένα projects στο δυναμικό του!

Είναι ο άντρας που εδώ κι ένα χρόνο έχει μπει για τα καλά στη ζωή και στην καρδιά της κούκλας παρουσιάστριας, τρία χρόνια μετά το διαζύγιο της από τον Γιώργο Λιάγκα.

Όπως θα δεις και στις φωτογραφίες το ζευγάρι δείχνει ευτυχισμένο και ευδιάθετο!

Δες τους μαζί

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved