Δεν πρόλαβε να γίνει γνωστή η σχέση και ήρθαν οι πρώτες φωτό-Oι αγκαλιές στη μέση του δρόμου! (pics)
Gossip Cam

Δεν πρόλαβε να γίνει γνωστή η σχέση και ήρθαν οι πρώτες φωτό-Oι αγκαλιές στη μέση του δρόμου! (pics)

Είναι ευτυχισμένοι και δεν το κρύβουν, αφού ακόμα και στη μέση του δρόμου είναι ιδιαίτερα διαχυτικοί και ανταλλάσσουν τρυφερά φιλιά και αγκαλιές! 

Ο φωτογραφικός φακός εντόπισε πριν από μερικές μέρες το ερωτευμένο ζευγάρι στους δρόμους της Γλυφάδας να απολαμβάνουν τη γυμναστική τους.

Ντυμένοι και οι δύο με αθλητικά ρούχα και έτοιμοι να απολαύσουν μία όμορφη ποδηλατάδα κάτω από τον ανοιξιάτικο ήλιο, έδειχναν να είναι σε πολύ καλή διάθεση και δεν σταμάτησαν να αγκαλιάζουν και να φιλούν ο ένας τον άλλον. Κάτι που κατάφερε να αποτυπωθεί και στον φωτογραφικό φακό που... παραμόνευε.

Ο γνωστός ηθοποιός και η όμορφη μακιγιέζ οι οποίοι έχουν είκοσι ολόκληρα χρόνια διαφορά ηλικίας είναι μαζί εδώ και έξι μήνες και κατάφεραν τον πρώτο καιρό της σχέσης τους να κρατήσουν κρυφό τον έρωτά τους. Όχι όμως πια αφού είναι ιδιαίτερα διαχυτικοί, όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες, ο ένας με τον άλλον.

Το ζευγάρι αφού έκανε την ποδηλατάδα του σε όχι και τόσο πολυσύχναστο δρόμο της Γλυφάδας, ξαπόστασε σε ένα παγκάκι και απόλαυσε τον ανοιξιάτικο ήλιο μιλώντας. Μάλιστα εκείνη, κάποια στιγμή έβγαλε από την τσέπη της ένα lip balm για να φροντίσει τα χείλη της και εκείνος την κοιτούσε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Και ύστερα συνεχίστηκαν και πάλι οι τρυφερές αγκαλιές ανάμεσα στο ζευγάρι που όπως δείχνουν τα πράγματα έχει πολύ... μέλλον!

Δείτε για ποιους πρόκειται στην παρακάτω gallery:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved