Λασκαράκη-Σουλτάτος: Αυτός είναι ο άνθρωπος που ξέρει όλα τα μυστικά του ζευγαριού (photos)
Gossip Cam

Λασκαράκη-Σουλτάτος: Αυτός είναι ο άνθρωπος που ξέρει όλα τα μυστικά του ζευγαριού (photos)

Η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος έχουν λίγους αλλά καλούς έμπιστους ανθρώπους δίπλα τους και πρόσφατα εντοπίσαμε τον γνωστό σεφ με τον πιο δικό τους άνθρωπο. 

Ποιος είναι αυτός; Ο μικρότερος αδελφός του Λευτέρη Σουλτάτου, ο Μανώλης ο οποίος είναι ένα από τα πιο αγαπημένα πρόσωπα τόσο για εκείνον όσο και για τη σύζυγό του, την όμορφη ηθοποιό.

Ο Μανώλης Σουλτάτος είναι και εκείνος σεφ και εργάζεται μόνιμα στο πλευρό του Λευτέρη Σουλτάτου. Κάτι που σημαίνει ότι παίρνουν μαζί τις επαγγελματικές αποφάσεις και φυσικά περνούν και πολύ χρόνο μαζί.

Ο Μανώλης Σουλτάτος έχει αποκτήσει άψογες σχέσεις και με τη Βάσω Λασκαράκη, μιας και ταιριάζουν πολύ ως χαρακτήρες. Περνούν καλά όποτε συναντιούνται, κανονίζουν όμορφες βραδιές είτε στο σπίτι είτε εκτός αυτού και έχουν ως κοινό σημείο αναφοράς, φυσικά, τον Λευτέρη Σουλτάτο.

Μάλιστα, συνήθως ο Μανώλης είναι αναπόσπαστο κομμάτι και των εξορμήσεων του ζευγαριού σε διάφορα ταξίδια αναψυχής, εκτός αν θέλουν να περάσουν κάποιο ρομαντικό διήμερο μόνοι τους.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε πριν από λίγες ημέρες τα δύο αδέλφια στην Κηφισιά να βγαίνουν από το αυτοκίνητο και να κατευθύνονται μαζί σε ένα ραντεβού που είχαν στην περιοχή, πιθανότατα επαγγελματικού χαρακτήρα.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες του Μανώλη και του Λευτέρη Σουλτάτου οι οποίοι μοιάζουν πάρα πολύ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved