Η Μάγκι πήγε Σαντορίνη κι εμείς προσπαθούμε να εστιάσουμε στη θέα...
Gossip Cam

Η Μάγκι πήγε Σαντορίνη κι εμείς προσπαθούμε να εστιάσουμε στη θέα...

"Εγκαίνια" στην καλοκαιρινή περίοδο στην εποχή του Covid 19 έκανε στη Σαντορίνη η Μάγκι Χαραλαμπίδου

Η πετυχημένη DJ, είχε κανονίσει μια και μόνη εμφάνιση σε club του νησιού και καθώς ακόμα δεν είχαν ανοίξει τα σύνορα για τους τουρίστες αποφάσισε να συνδυάσει την δουλειά με την διασκέδαση και λίγε μέρες διακοπών με την μητέρα της και την αδερφή της.

Όχι απόλυτα προγραμματισμένο, αφού οι τρεις τους ξεκίνησαν απλά για να περάσουν στην Σαντορίνη 3-4 μέρες και φυσικά να απολαύσουν και την εμφάνιση της Μάγκι Χαραλαμπίδου στο Demilmar την περασμένη εβδομάδα με όλες τις απαραίτητες προφυλάξεις. Καθώς όμως η μητέρα της Σαπφώ, δεν προγραμματίζει να πάει πουθενά αλλού αυτό το καλοκαίρι, για να προστατευτεί, οι τρεις γυναίκες που είναι ιδιαίτερα δεμένες, αποφάσισαν τελικά να παρατείνουν την παραμονή τους στο νησί για ολόκληρη την εβδομάδα. Κάτι που είχαν κάνει και πέρυσι στον ίδιο προορισμό.

Και πραγματικά το απόλαυσαν. Και την παραμονή τους και την συγκλονιστική θέα που τους προσέφερε το Suites of Gods, το μοναδικό 12μηνο ξενοδοχείο του νησιού που ανήκει στον επιχειρηματία Charlie Charbel που είναι και ο ιδιοκτήτης του club που εμφανίστηκε η Μάγκι. Βέβαια με την hot εμφάνιση της στην Καλντέρα, ποιός εστιάζει ιδιαίτερα στη θέα; Αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved