Μετά το GNTM ξεκίνησαν τις βόλτες τους κέντρο της Αθήνας!
Gossip Cam

Μετά το GNTM ξεκίνησαν τις βόλτες τους κέντρο της Αθήνας!

Γνωρίστηκαν στο ριάλιτι και τώρα διασκεδάζουν μαζί!

Αρκετά είναι τα πρόσωπα τα οποία κατάφεραν να ξεχωρίσουν και τη φετινή σεζόν από το ριάλιτι μόδας του star. Τo GNTM 3 μπορεί να βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη, ωστόσο αρκετοί από τους παίκτες βρίσκονται εκτός, καθώς τα γυρίσματα έχουν προχωρήσει αρκετά.

Πρόσφατα μάλιστα παρακολουθήσαμε και την αποχώρηση ενός δυνατού παίκτη, ο οποίος είχε κάνει εντύπωση στους κριτές από την πρώτη του εμφάνιση στις οντισιόν.

Μάλιστα, ο νεαρός είχε κερδίσει την προσοχή και τον θαυμασμό τους, όταν ενημέρωσε τους κριτές για το μεγάλο του κατόρθωμα, το οποίο δεν ήταν άλλο από το να χάσει αρκετά κιλά, αφού στο παρελθόν είχε φτάσει να ζυγίζει 130 κιλα.

Πλέον, ο ίδιος απολαμβάνει σίγουρα τη νέα του εικόνα, ενώ είναι έτοιμος να ακολουθήσει το χώρο του Modeling έχοντας αποκτήσει εμπειρία από το σπίτι του GNTM.

Ο λόγος για τον Παναγιώτη Πέτσα. Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι βρέθηκε στο κέντρο της Αθήνας, όπου και απόλαυσε το δείπνο του δίπλα σε αγαπημένους celebrities, σε ένα ακόμη κάλεσμα του pr manager, Νεκτάριου Σκαμνάκη.

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες....

*Πρόκειται για βραδινή έξοδο πριν τα νέα μέτρα ασφαλείας από τον covid-19 και την υποχρεωτική χρήση μάσκας σε εξωτερικούς χώρους.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved