Ματίκα-Ιορδανίδης: Κοινή δημόσια εμφάνιση μετά από καιρό! (photos)
Gossip Cam

Ματίκα-Ιορδανίδης: Κοινή δημόσια εμφάνιση μετά από καιρό! (photos)

Η Θάλεια Ματίκα και ο Τάσος Ιορδανίδης είναι ένα από τα πιο ευτυχισμένα ζευγάρια του χώρου της υποκριτικής στη χώρα μας και φροντίζουν με κάθε τρόπο να προφυλάσσουν την προσωπική τους ζωή. 

Έχοντας αποκτήσει δύο παιδιά που είναι και η απόλυτη προτεραιότητά τους, οι δύο ηθοποιοί βιώνουν την απόλυτη οικογενειακή ευτυχία.

Μάλιστα, συχνά, όταν δίνουν συνεντεύξεις, οι δυο τους δεν κρύβουν το πόσο ευτυχισμένοι είναι.

Σε μία από τις πρόσφατες συνεντεύξεις της, η Θάλεια Ματίκα είχε πει με τρυφερότητα για το σύζυγό της: "Ο Τάσος δεν είναι μπαμπάς, είναι... μαμά. "Ευτυχώς αγάπη μου, που έχω έναν μπαμπά που είναι... μάνα", αυτό του λέω. Ο Τάσος έχει όλα τα ένστικτα της μάνας σε... πατέρα, δεν το έχω ξαναδεί αυτό πουθενά. Πεθαίνει για τα παιδιά του, έμπρακτα. Κάθε πρωί ξυπνάει, όσο κουρασμένος κι αν είναι, για να πάει σχολείο τον Δάνο μας, δε με αφήνει εμένα, γιατί έχει την ανάμνηση του δικού του πατέρα, που τον πήγαινε σχολείο όταν ήταν μικρός κι αυτή τη σχέση θέλει να έχει με το παιδί του. Είναι υπερπροστατευτικός, παίζει πολύ μαζί τους, ασχολείται πάρα πολύ με τα παιδιά του. Είμαι πάρα πολύ τυχερή που έχω άντρα έναν τέτοιο πατέρα".

Το ίδιο ευτυχισμένος όμως είναι και ο Τάσος Ιορδανίδης ο οποίος έχει μεγάλη αδυναμία στην οικογένειά του.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε το ζευγάρι σε κεντρικό δρόμο του Χαλανδρίου. Ντυμένοι και οι δύο casual, έδειχναν να απολαμβάνουν τις στιγμές τους μαζί αλλά και με την παρουσία ενός σκύλου που τους έκανε... νάζια και παιχνίδια.

Δείτε τους στην gallery:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved