Βάνα Μπάρμπα: Εμφάνιση με καπέλο και sneakers στο Κολωνάκι! (Photos)
Gossip Cam

Βάνα Μπάρμπα: Εμφάνιση με καπέλο και sneakers στο Κολωνάκι! (Photos)

Η Βάνα Μπάρμπα έκανε μια εμφάνιση στο Κολωνάκι που θα συζητηθεί.

Η αγαπημένη ηθοποιός, τα τελευταία χρόνια στις εμφανίσεις της είναι πολύ απλή και casual και δεν θυμίζει σε τίποτα τις παλιές εποχές και τις grande εμφανίσεις.

Πρόσφατα, ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv.gr την εντόπισε και την απαθανάτισε στο Κολωνάκι την ώρα που έκανε τη βόλτα της και φορούσε καπέλο, ένα μαύρο φόρεμα και sneakers.

Η Βάνα Μπάρμπα είχε πρόσφατα απασχολήσει σχετικά με κάποιες δηλώσεις που είχε κάνει και είχε πει η ίδια όταν βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Tik Talk:
«Δεν ήρθα εδώ να υπερασπιστώ τον Πέτρο τον Φιλιππίδη. Το κάνω με αγάπη στους συναδέλφους μου γιατί είναι άνθρωποι που θαυμάζω πολύ, είναι άνθρωποι που όλοι έχουμε ζήσει και πάρει τα ταλέντα τους, αλλά ο λόγος που είμαι εδώ είναι επειδή έχω τρομάξει με το πρωτόγνωρο κατεστημένο των social media, που μπορεί αύριο να είμαστε εμείς θύματά του. Με τρομάζει το πώς τα media δικάζουν καταστάσεις και ξεπερνούν ακόμα και τα δικαστήρια. Μπορούν να μπουν στις ζωές μας και να καταστρέψουν τα πάντα. Ο λόγος που αντιτίθεμαι και είμαι απέναντι είναι να πω γιατί αυτό το τσουνάμι, που λέγεται social media, έχει μπει στη ζωή μας και έχει ισοπεδώσει τα πάντα…Ακόμα και εγώ που βγήκα και είπα κάτω τα χέρια από αυτούς τους ανθρώπους, έτσι το αισθάνθηκα, έτσι το ένιωσα»!

Δείτε τις φωτογραφίες που εξασφαλίσαμε από τη βόλτα της στο Κολωνάκι στη gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved