Αποκλειστικό: Μιχαλάκη - Παπαγεωργίου: Οι πρώτες φωτό από το γαμήλιο πάρτι! Ποιες «μέλισσες» είδαμε;
Gossip Cam

Αποκλειστικό: Μιχαλάκη - Παπαγεωργίου: Οι πρώτες φωτό από το γαμήλιο πάρτι! Ποιες «μέλισσες» είδαμε;

Είναι γεγονός! Η Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιώργος Παπαγεωργίου παντρεύτηκαν το απόγευμα του Σαββάτου (7/8) στη Σύρο, με πολιτικό γάμο.

Από χθες είχαν αρχίσει οι χαρές όταν μαζεύτηκαν όλοι σε μια ταβέρνα στην Άνω Σύρο για το καλωσόρισμα!

Ο γάμος τους λοιπόν έγινε στην Έπαυλη Τσιροπινά, στο πρώην δημαρχείο Ποσειδωνίας, παρουσία αρκετών φίλων και συνεργατών και το gossip-tv.gr ήταν εκεί!
Ήδη μάλιστα, σας δείξαμε και τις μπομπονιέρες του γάμου!

Η νύφη ντύθηκε στο PɪɴᴏDɪLᴏᴛᴏ, το make up και τα μαλλιά της επιμελήθηκε ο Γιώργος Παυλάκης και ήταν μια κούκλα! Φόρεσε ένα λευκό νυφικό με διακριτικά κοσμήματα και συνοδευόμενη από τον πατέρα της, Γιώργο Μιχαλάκη, έφτασε στις 18:40 στο γραφικό χωριό της Ποσειδωνίας.

Η άφιξη της νύφης...


Μάλιστα σήμερα είναι και τα γενέθλια της Δανάης Μιχαλάκη και αυτή η ημέρα θα συμβολίζει τον έρωτα της με τον Γιώργο Παπαγεωργίου για πάντα!

Αξίζει να σημειωθεί πως τον πολιτικό γάμο τέλεσε η πρώην καθηγήτρια της Δανάης και δημοτική σύμβουλος κα. Ειρήνη Δράκου, όπως αναφέρει μάλιστα και το Cyclades 24.

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του gossip-tv.gr μετά τον πολιτικό γάμο, το ζευγάρι, οι συγγενείς και οι φίλοι, βρέθηκαν στην παραλία Κόμητο, μια από τις πιο όμορφες παραλίες του κυκλαδίτικου νησιού και έχουμε εξασφαλίσει φωτογραφίες για να πάρετε μια γεύση από τον στολισμό! Η δεξίωση έλαβε χώρα στην παραλία, αφού διαμόρφωσαν έτσι το χώρο του beach bar προκειμένου να είναι άνετοι στην άμμο!

Οι Άγριες μέλισσες στη Σύρο

Ποιοι ηθοποιοί από τις Άγριες μέλισσες βρέθηκαν όμως στο νησί για να τους τιμήσουν με την παρουσία τους;

Στον γάμο του ζευγαριού είδαμε λοιπόν, μεταξύ άλλων, τον Δημήτρη Γκοτσόπουλο, την Μαρία Κίτσου, τον Αναστάση Ροϊλό με τη σύντροφό του Εριέττα Μανούρη, την Έλλη Τρίγγου, την Βίκυ Διαμαντοπούλου, τον Αλέξανδρο Καλπακίδη, τον Γιώργο Ηλιόπουλο, τον Κωστή Σαββιδάκη και τον Γιάννη Κουκουράκη!

Δεν είδαμε στο νησί τον Λεωνίδα Κακούρη, την Κάτια Δανδουλάκη, την Κατερίνα Διδασκάλου αλλά ούτε και τον Γιώργο Γάλλο, με τον οποίο μπορεί να διατηρούν άριστες σχέσεις, όμως, οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις δεν του επέτρεψαν να βρεθεί εκεί.

Δείτε αποκλειστικές φωτογραφίες από τον στολισμό της παραλίας που έγινε το γαμήλιο πάρτι στη gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved