«Το τρίτο στεφάνι»: Σασμός, Άγριες Μέλισσες και ερωτευμένα ζευγάρια στην πρεμιέρα της παράστασης!
Gossip Cam

«Το τρίτο στεφάνι»: Σασμός, Άγριες Μέλισσες και ερωτευμένα ζευγάρια στην πρεμιέρα της παράστασης!

Ίσως να πρόκειται για μία από τις πιο λαμπερές πρεμιέρες που έγιναν τον φετινό θεατρικό χειμώνα στην Αθήνα αφού από στο θέατρο Παλλάς βρέθηκε η... αφρόκρεμα της ελληνικής σόουμπιζ για να παρακολουθήσει την παράσταση Το τρίτο στεφάνι

Έτσι εξηγείται το λαμπερό χαμόγελο των δύο πρωταγωνιστριών της παράστασης Μαρίας Κίτσου και Μαρίας Καβογιάννη οι οποίες δέχτηκαν το πιο θερμό χειροκρότημα για τις ερμηνείες τους επί σκηνής.

Το θέατρο Παλλάς από νωρίς άρχισε να γεμίζει ασφυκτικά από κόσμο με τους περισσότερους από τους επώνυμους να ποζάρουν μπροστά στα φλας, φανερά χαρούμενοι που επιτέλους είχαν την ευκαιρία, μετά από σχεδόν ενάμιση χρόνο αποχής από το θέατρο, θα παρακολουθούσαν μία ενδιαφέρουσα παράσταση.

Όταν η Δέσποινα συνάντησε τον Γιώργο

Μία από τις πιο λαμπερές παρουσίες της βραδιάς ήταν σίγουρα η Δέσποινα Βανδή η οποία για ακόμα μία φορά έδωσε μαθήματα στυλ με τις επιλογές της για τη συγκεκριμένη εμφάνισή της. Η τραγουδίστρια και μέλος της κριτικής επιτροπής του J2US ξέκλεψε λίγο χρόνο για να βρεθεί στο θέατρο και να απολαύσει ωραίες ερμηνείες. Εκεί φυσικά συνάντησε καλούς φίλους, ανάμεσά τους και τον Γιώργο Καπουτζίδη με τον οποίο προφανώς είχαν να συναντηθούν πολύ καιρό.

Οι δυο τους μετά από τη συνεργασία τους διαπίστωσαν ότι κολλάνε πολύ ως φίλοι και παρ' όλο που δεν συναντιούνται συχνά λόγω υποχρεώσεων, είναι πάντα πολύ δεμένοι.

Πολλοί ακόμα φίλοι όμως συναντήθηκαν τυχαία στο φουαγιέ του θεάτρου με αφορμή την πρεμιέρα. Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

Ερωτευμένα ζευγάρια

Ανάμεσα σε εκείνους που έσπευσαν στην πρεμιέρα της παράστασης ήταν και ερωτευμένα ζευγάρια και πιο παλιά και πιο... φρέσκα. Είδαμε τη Σμαράγδα Καρύδη με τον Θοδωρή Αθερίδη να χαμογελούν στους φωτογραφικούς φακούς όπως και τον Μίνωα Μάτσα με την Όλγα Κεφαλογιάννη, στην πρώτη έξοδό τους μετά τον ερχομό των διδύμων τους. Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

Βάλε το... κόκκινο φουστάνι

Πρωταγωνίστριες της βραδιάς δεν θα μπορούσαν να ήταν άλλες από τις δύο πρωταγωνίστριες και επί σκηνής, δηλαδή η Μαρία Κίτσου και η Μαρία Καβογιάννη οι οποίες υποδέχτηκαν με θέρμη όσους φίλους τους έσπευσαν να τις απολαύσουν. Ανάμεσά τους πρωταγωνιστές του Σασμού αλλά και των Άγριων Μελισσών. Εκείνη που ξεχώρισε πάντως και για την εμφάνισή της ήταν σίγουρα η Μαρία Κίτσου η οποία μετά το τέλος της παράστασης εμφανίστηκε στο φουαγιέ του θεάτρου με ένα κόκκινο φόρεμα που της πήγαινε πολύ.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης:

Όταν ο Σασμός συνάντησε τις Άγριες Μέλισσες! Η θεατρική πρεμιέρα που έφερε κοντά τις δύο σειρές!

Άγριες Μέλισσες: Αγνώριστη η Λενιώ–Η φωτό από την παράσταση και η μεγάλη αλλαγή

Πασίγνωστη ηθοποιός αποκάλυψε on camera ότι αρραβωνιάζεται και δεν θα πιστεύεις ποια είναι

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved