Γάμος Φίλιππου - Νίνα Φλορ: Οι πρώτες εικόνες από τη γαμήλια δεξίωση (photos)
Gossip Cam

Γάμος Φίλιππου - Νίνα Φλορ: Οι πρώτες εικόνες από τη γαμήλια δεξίωση (photos)

Αμέσως μετά τον γάμο του Φίλιππου Γλύξμπουργκ με τη Νίνα Φλορ ακολούθησε γαμήλια δεξίωση και όλοι οι καλεσμένοι πέρασαν την είσοδο του Εθνικού Γυμναστικού Συλλόγου, απέναντι από το Ζάππειο Μέγαρο. 

Το ζευγάρι είχε δώσει το ωραιότερο ραντεβού της ζωής του σήμερα (23/10) το απόγευμα στη Μητρόπολη Αθηνών για τον θρησκευτικό του γάμο στο οποίο είχαν αποφασίσει να έχουν μόλις 100 καλεσμένους.

Φυσικά, τόσο η όμορφη δισεκατομμυριούχος όσο και ο μικρότερος γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και της Άννας Μαρίας είχαν κοντά τους όλα τα μέλη των οικογενειών του και φυσικά στενούς φίλους τους.

Μετά από έναν τρυφερό φιλί κατά την έξοδό τους από τη Μητρόπολη, οι νεόνυμφοι έδωσαν ραντεβού στον Εθνικό Γυμναστικό Σύλλογο που θα φιλοξενούσε τη γαμήλια δεξίωση. Λόγω αμφιβολιών για τις καιρικές συνθήκες που θα επικρατούσαν, το ζευγάρι είχε και plan B σε περίπτωση που έβρεχε ή έκανε κρύο. Αν λοιπόν δεν τους βοηθούσαν οι καιρικές συνθήκες η δεξίωση θα γινόταν στη Μεγάλη Βρετανία. Τελικά, ο καιρός ήταν με το μέρος τους και τα πολυτελή αυτοκίνητα και οι λιμουζίνες είχαν για επόμενη στάση τους τον Εθνικό Γυμναστικό Σύλλογο απέναντι από το Ζάππειο που είχε διαμορφωθεί κατάλληλα για τους εκλεκτούς καλεσμένους.

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv ήταν εκεί για να απαθανατίσει τους λαμπερούς καλεσμένους στη γαμήλια δεξίωση. Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved