Μαρίνα Λαμπροπούλου: Εντυπωσίασε η κριτής του DWTS σε βραδινή της έξοδο (photos)
Gossip Cam

Μαρίνα Λαμπροπούλου: Εντυπωσίασε η κριτής του DWTS σε βραδινή της έξοδο (photos)

Μαρίνα Λαμπροπούλου: Η κάμερα του gossip-tv την πέτυχε σε γνωστό cocktail bar της Γλυφάδας και ήταν πιο λαμπερή από ποτέ. 

Την γνωρίσαμε και την αγαπήσαμε μέσα από το Dancing with the stars, του διάσημου σόου χορού, που μας κρατά συντροφιά κάθε Κυριακή βράδυ και κάνει λίγο πιο ... χορευτικά τα βράδια μας. Η Μαρίνα Λαμπροπούλου, διάσημη χορεύτρια και χορογράφος είναι μια από τους πιο αυστηρούς κριτές του σόου, με εκείνη να έχει βάλει τον πήχη πολύ ψηλά για τους φετινού διαγωνιζόμενους.

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv συνάντησε την όμορφη χορεύτρια σε βραδινή της έξοδο, σε λατινοαμερικάνικο εστιατόριο- cocktail bar στο κέντρο της Γλυφάδας, πιο χαμογελαστη και λαμπερή από ποτέ, με ένα απόλυτα σικ outfit. Ένα ασπρόμαυρο φόρεμα με μοτίβα και ψηλοτάκουνες μαύρες γόβες ήταν το stylish ντύσιμο που επέλεξε.

Στο ίδιο μαγαζί, πλήθος celebrities έδωσε το παρόν σε μια βραδιά που το μόνο σίγουρο έιναι ότι τους έδωσε τα καλύτερα vibes. Ανάμεσα τους συναντήσαμε την Βίκυ Χατζηβασιλείου, τον Πάνο Καλλίδη, τον Στράτο Τζώρτζογλου με την Σοφία Μαριόλα, τον Τρύφωνα Σαμαρά και πολλούς άλλους.

Τους συναντήσαμε στο εστιατόριο Lima στο κέντρο της Γλυφάδας.

Δείτε παρακάτω περισσότερες φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης:

Τρελός έρωτας! Αχώριστοι και συνεχώς αγκαλιά στη μέση του δρόμου! (photos)

Η Καγιά τα προλαβαίνει όλα! Και δουλειά και οικογένεια! Η βόλτα με την κατάξανθη κόρη της Μπιάνκα!

Είναι ο Χρήστος Βασιλόπουλος ή ο άγνωστος αδερφός του; Η θεαματική αλλαγή στο look του! Αγνώριστος!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved