«Τα τρία φιλιά… η Σταχτιά γυναίκα»: Επίσημη πρεμιέρα για την παράσταση με λαμπερές παρουσίες!
Gossip Cam

«Τα τρία φιλιά… η Σταχτιά γυναίκα»: Επίσημη πρεμιέρα για την παράσταση με λαμπερές παρουσίες!

Λαμπερή ήταν η επίσημη πρεμιέρα στο θέατρο Μεταξουργείο, με πολυάριθμους καλεσμένους και μια γεύση χαμόγελου για την επιστροφή του θεάτρου στην καθημερινότητα.

Η τέχνη έχει επιστέψει για τα καλά στην καθημερινότητά μας και πολλοί είναι εκείνοι, που αδυμωνούν για την έναρξη των θεατρικών παραστάσεων.

Το Σάββατο (20-11) η θεατρική παράσταση «Τα τρία φιλιά …Η Σταχτιά γυναίκα» έκανε επίσημη πρεμιέρα στο θέατρο Μεταξουργείο, με πλήθος καλεσμένων να δίνουν το παρόν, για να χειροκροτήσουν τους συναδέλφους και αγαπημένους τους φίλους.

Πρόκειται για μια εξαιρετική διασκευή από δυο έργα του Κωνσταντίνου Χρηστομάνου, που μας έχει μαγέψει με την αισθητική του λεπτολογία, το πάθος και τους μυστηριώδεις συμβολισμούς του. Το έργο έρχεται για 12 μοναδικές παραστάσεις στο θέατρο Μεταξουργείο, σε διασκευή και σκηνοθεσία της Μαρίας Φιλιππίδου, με πρωταγωνιστές την Αναστασία Ιθακησίου, την Βίκυ Μαϊδάνογλου και τον Κωνσταντίνο Χειλά.

H κάμερα του gossip-tv ηταν εκεί και αποθανάτισε τη στιγμή. Στη παράσταση παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο Γιώργος Ηλιόπουλος, η Μαρία Πολυχρόνη, η Τζοϋς Ευείδη, ο Δημήτρης Φραγκιόγλου, ο Άγγελος Παπαδημητρίου και πολλοί άλλοι.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης:

Ο Πάνος Βλάχος είχε πρεμιέρα και η αγαπημένη του Ιωάννα Τριανταφυλλίδου ήταν κοντά του! (photos)

Night out για τους celebrities! Η μεγάλη αλλαγή της Ξανθής Τζερεφού και η εμφάνιση της «Αγρότισσας»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved