Ο Πάνος Βλάχος είχε πρεμιέρα και η αγαπημένη του Ιωάννα Τριανταφυλλίδου ήταν κοντά του! (photos)
Gossip Cam

Ο Πάνος Βλάχος είχε πρεμιέρα και η αγαπημένη του Ιωάννα Τριανταφυλλίδου ήταν κοντά του! (photos)

Ο Πάνος Βλάχος πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Τυχαίο θάνατο ενός αναρχικού» και στο πλευρό είναι πάντα η Ιωάννα Τρινταφυλλίδου.

Χρόνια πριν, όταν ακόμα ο Γιάννης Κακλέας ήταν ενεργός στον «Τεχνοχώρο», η διάθεση του να ανεβάσει τον «Τυχαίο θάνατο ενός αναρχικού» του Ντάριο Φο, είχε εκπέμψει σήμα. ‘Εραστής’ της ιταλικής δραματουργίας (αρκεί να θυμηθεί κανείς τη σχέση του με τον Ντε Φιλίππο) ήταν αρκετή να τον ζεστάνει – παρόλα αυτά γρήγορα εγκατέλειψε το σχέδιο του ανεβάσματος του, θεωρώντας τότε πως ο Ντάριο Φο «ήταν πια παλιός, ένας συγγραφέας πιο μονοδιάστατος με την έννοια του ακραιφνώς πολιτικού».

Είκοσι (και βάλε) χρόνια μετά, αναθεώρησε και επέστρεψε στον Φο. Πλέον, η σάτιρα του «Αναρχικού» ήταν μια αφορμή αλλά και συνάμα μια ορμή για να επανασυστήσει ένα σχόλιο στην κατάχρηση της εξουσίας «που είναι τόσο όμορφη» όπως ισχυρίζονται οι πρωταγωνιστές του.

Σ’ αυτό το, εξ, ορισμού, αντιφατικό πλαίσιο καλούνται να δημιουργήσουν οι έξι πρωταγωνιστές της παράστασης:Πάνος Βλάχος, Φοίβος Ριμένας, Θοδωρής Σκυφτούλης, Ιφιγένεια Αστεριάδη, Κωνσταντίνος Μαγκλάρας, Στέλιος Πέτσος.

Η πρεμιέρα της παράστασης πραγματοποιήθηκε, το βράδυ της Παρασκευής (19/11) και εκεί βρέθηκαν αρκετοί επώνυμοι. Ανάμεσα σε αυτούς ήταν και η Ιωάννα Τρινταφυλλίδου που πήγε να απολαύσει τον σύντροφό της, Πάνο Βλάχο.

Το ζευγάρι μετρά αρκετά χρόνια κοινής πορείας και πάντα ο ένας στηρίζει τον άλλον.

Δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved