Τόνια Σωτηροπούλου: Έτσι διατηρεί την άψογη σιλουέτα της! Σε πάρκο της Αθήνας για γυμναστική!
Gossip Cam

Τόνια Σωτηροπούλου: Έτσι διατηρεί την άψογη σιλουέτα της! Σε πάρκο της Αθήνας για γυμναστική!

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv πέτυχε την Τόνια Σωτηροπούλου σε κεντρικούς δρόμους της Αθήνας, με αθλητικό στυλ, αφού είχε βγει τη βόλτα της, για να κάνει την πρωινή της γυμναστική.

Η αγαπημένη ηθοποιός περνάει ίσως την πιο όμορφη φάση της ζωής της, αφού μετά τον γάμο της με τον Κωστή Μαραβέγια, είναι πραγματικά πολύ ευτυχισμένη και πιο ερωτευμένη από ποτέ. Οι δυο τους παντρεύτηκαν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αφού ήθελαν αυτή η στιγμή να είναι όσο πιο προσωπική γινόταν.

Η κάμερα του gossip-tv αποθανάτισε την Τόνια Σωτηροπούλου στην καρδιά της Αθήνας, στο πάρκο του Ζαππείου, να κάνει βόλτα, για να κάνει γυμναστική. Άλλωστε έτσι εξηγείται το πως διατηρεί την σιλουέτα της και είναι τόσο κομψή. Η ίδια είχε φορέσει αθλητικά ρούχα, που αδιαμφισβήτητα της πηγαίνουν πολύ και λευκά αθλητικά παπούτσια, με ψηλές κάλτσες και μια δεμένη ζακέτα στη μέση.

Η αγαπημένη ηθοποιός είχε εφοδιαστεί και με όργανα γυμναστικής, για να έχει και καλύτερο αποτέλεσμα στις ασκήσεις. Μέσα στο κουραστικό πρόγραμμα της εβδομάδας της, η ίδια καταφέρνει πάντα να ξεκλέβει χρόνο για να γυμνάζεται και να φροντίζει το σώμα της. Εξάλλου, όπως έχει δηλώσει και στο παρελθόν, η γυμναστική είναι πάντα ένας τρόπος για να ξεφεύγει και να ξεκουράζεται.

Δείτε παρακάτω περισσότερες φωτογραφίες από την βόλτα της Τόνιας Σωτηροπούλου στο πάρκο του Ζαππείου:

Διαβάστε επίσης:

Σωτηροπούλου – Μαραβέγιας: Έξοδος στο θέατρο Άλσος ένα μήνα μετά τον γάμο τους

Μαραβέγιας στην Ελένη: «Δεν περίμενα ότι η ανάρτηση μου μετά τον γάμο θα είχε τέτοια ανταπόκριση….»!

Κωστής Μαραβέγιας: Mιλά πρώτη φορά για τον κρυφό γάμο του με την Τόνια στην Ύδρα - Τι αποκάλυψε

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved