Φίλιππος Σοφιανός: Ένας περήφανος μπαμπάς! Ποζάρει με τον γιο του στην πρεμιέρα του
Gossip Cam

Φίλιππος Σοφιανός: Ένας περήφανος μπαμπάς! Ποζάρει με τον γιο του στην πρεμιέρα του

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Τετάρτης (1/12) η παράσταση Ολεάννα στο θέατρο Αργώ.

 

Εκεί φυσικά ήταν και ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv.gr και απαθανάτισε πλήθος επωνύμων.

Ανάμεσα στους επώνυμους που είδαμε εκεί και τίμησαν τον κ. Σοφιανό και την Μαριαλένα Λιακοπούλου με την παρουσία τους, ήταν ο Σπύρος Μπιμπίλας, η Αιμιλία Υψηλάντη, η Μαρία Ιωαννίδου, η Τέτα Καμπουρέλη και πολλοί άλλοι.

Ο πρωταγωνιστής της παράστασης, Φίλιππος Σοφιανός, πόζαρε ευδιάθετος στον φακό μας και μάλιστα δεν δίστασε να μας χαρίσει το πιο λαμπερό του χαμόγελο έχοντας στο πλευρό του τον γιο του.

Δείτε φωτογραφίες από την πρεμιέρα στη gallery που ακολουθεί:

Λίγα λόγια για την παράσταση...

Ένας καθηγητής Πανεπιστημίου, ο Τζων, και μια νεαρή φοιτήτρια, η Κάρολ, με αφορμή ένα μάθημα, μπλέκονται σε ένα παιχνίδι λέξεων, παρεξηγήσεων και παρερμηνειών - σε ένα παιχνίδι εξουσίας. Ο τίτλος "ΟLEANNA" προέρχεται από ένα νορβηγικό παραδοσιακό τραγούδι το οποίο κάνει λόγο για την ουτοπία μιας ιδανικής κοινωνίας. Έτσι ακριβώς και το έργο, μέσα από τις σχέσεις εξουσίας που δημιουργούνται, επιχειρεί να διερευνήσει την "ουτοπία της πραγματικότητας". Μέσα σε ένα πανεπιστημιακό περιβάλλον, εκ πρώτης όψεως δημοκρατικό και ελεύθερο, τοποθετεί έναν καθηγητή και μία φοιτήτρια σε μία σφοδρή αντιπαράθεση μεταξύ τους. Η ανάγκη και των δύο για εξουσία και ασφάλεια καθιστά αδύνατη την μεταξύ τους επικοινωνία και την αμοιβαία κατανόηση. Η ίδια η πραγματικότητα τούς παραμορφώνει σε θηρία και η επίφαση της πολιτισμένης δημοκρατίας που τους περιβάλλει, αποδεικνύεται ουτοπική.

Διαβάστε επίσης:

Το gossip-tv στην πρεμιέρα του Σοφιανού - Το δυνατό χειροκρότημα και οι επώνυμοι που βρέθηκαν εκεί

Αποκλειστικό: Αναβάλλεται η αποψινή πρεμιέρα του Φίλιππου Σοφιανού και αυτός είναι ο λόγος

Ο Φίλιππος Σοφιανός μιλά για όλα στο gossip-tv.gr: «Παρακαλώ να σταματήσει αυτό το αστείο...»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved