Nightout για τη Μαρίνα Πατούλη στη καρδιά των νοτίων Προαστίων!
Gossip Cam

Nightout για τη Μαρίνα Πατούλη στη καρδιά των νοτίων Προαστίων!

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv βρέθηκε σε γνωστό εστιατόριο στη Γλυφάδα, όπου πέτυχε πλήθος επωνύμων να διασκεδάζουν, ανάμεσά τους και η Μαρίνα Πατούλη.

Μέσα στην πίεση της καθημερινότητας, όλοι έχουμε την ανάγκη να ξεφύγουμε και το μόνο που χρειαζόμαστε είναι μια όμορφη βραδιά με αγαπημένους φίλους.

Η κάμερα του gossip-tv βρέθηκε στα νότια προάστια και αποθανάτισε την Μαρίνα Πατούλη να κυκλοφορεί με το πιο fashion outfit. Η ίδια δείχνει να είναι πιο όμορφη και χαρούμενη από ποτέ αφού, όπως η ίδια έχει παραδεχτεί, της αρέσουν πολύ τα νέα ξεκινήματα και νιώθει έτοιμη για κάτι τέτοιο. Επέλεξε ένα δερμάτινο μαύρο φόρεμα, με μια έντονη γούνα για την εμφάνισή της. Η συμμετοχή της στο Just the 2 of Us με παρτενέρ τον Στέλιο Διονυσίου την έχει απογειώσει συναισθηματικά, αφού και εκείνη απολαμβάνει το πρότζεκτ και είναι έτοιμη για τα επόμενα live του show.

Επίσης, είδαμε και την Βρισηίδα Ανδριώτου, λίγο καιρό πριν το ταξίδι της στον Άγιο Δομίνικο για την συμμετοχή της στον φετινό κύκλο του Survivor. H ίδια ήταν αρκετά λαμπερή με το oufit της να κλέβει τις εντυπώσεις. Η ίδια επέλεξε ένα total black ντύσιμο, το οποίο τόνιζε το καλλίγραμμο κορμί της και της πήγαινε φανταστικά.

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv τους συνάντησε στο εστιατόριο Lima, στη καρδιά των νοτίων Προαστίων.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

Βραδινή έξοδος για τους επώνυμους - Λαμπερές παρουσίες (Photos)

Η ολόσωμη printed φόρμα της Ντορέττας και το λευκό ζιβάγκο της Σκορδά - Έτσι πήγαν σε άναμμα δέντρου

Christmas charity event στη καρδιά των νοτίων προαστίων: Ποιοι celebrities παρευρέθηκαν!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved