Christmas charity event στη καρδιά των νοτίων προαστίων: Ποιοι celebrities παρευρέθηκαν!
Gossip Cam

Christmas charity event στη καρδιά των νοτίων προαστίων: Ποιοι celebrities παρευρέθηκαν!

Σε απόλυτα χριστουγεννιάτικο κλίμα πραγματοποιήθηκε μια ιδιαίτερη βραδιά σε γνωστό μαγαζί της Γλυφάδας, με πλήθος επωνύμων να δίνουν το παρών. 

Πολλοί είναι εκείνοι, που όσο πλησιάζουν τα Χριστούγεννα, μετρούν αντίστροφα και ανυπομονούν για όμορφες και λαμπερές εξόδους, ενώ πλήθος κόσμου παρευρίσκονται και σε events που γίνονται, ενόψει όμορφης γιορτής.

Η κάμερα του gossip-tv βρέθηκε το Σάββατο το βράδυ (4-12) σε γνωστό εστιατόριο των νοτίων προαστίων, με πλήθος celebrities να βρίσκονται στο χώρο και να διασκεδάζουν με ξεσηκωτικές μουσικές. Πρόκειται για μια βραδιά ιδιαίτερη, η οποία πραγματοποιήθηκε με μεγάλη εππιτυχία, για την ενίσχυση ενός κινήματος, που ασχολείται με την καταπολέμιση της έμφυλης βίας.

Πολλοί ήταν εκείνοι που παρευρέθηκαν και στήριξαν με τον δικό τους μοναδικό τρόπο αυτή τη προσπάθεια. Το απόλυτο party mood συμπλήρωσαν οι μουσικές επιλογές του αγαπημένου Δημήτρη Ουγγαρέζου, ο οποίος ανέλαβε τα decks. Ανάμεσα στους celebrities που παρευρέθηκαν, ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv συνάντησε: Την Μαρία Κορινθίου, τον Γιάννη Σπαλιάρα, την Αννίτα Ναθαναήλ, τον Λάμπρο Κωσταντάρα, την Ελένη Τσολάκη, τη Βίκυ Χατζηβασιλείου, τον Τρύφωνα Σαμαρά, την Πηγή Δεβετζή, την Ραμόνα Βλαντή, την Ελίζαμπεθ Ελέτσι και πολλούς άλλους.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες παρακάτω:

Η εκδήλωση έγινε στο εστιατόριο NOMSY στη Γλυφάδα για τη στήριξη του κινήματος "Strong me"

Διαβάστε επίσης:

Φαίη Σκορδά: Έδωσε το "σήμα" και στολίστηκε η καρδιά της Αθήνας!

Οι οδηγίες της Μαριάνθης στη Βρισηίδα για το Survivor και η πρώτη εμφάνιση του Ξιαρχό μετά από καιρό

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved