The Bachelor: Night out για πρώην παίκτριες, λίγο πριν τον μεγάλο τελικό!
Gossip Cam

The Bachelor: Night out για πρώην παίκτριες, λίγο πριν τον μεγάλο τελικό!

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv βρέθηκε σε γνωστό cocktail bar του Χαλανδρίου και συνάντησε πλήθος επωνύμων να διασκεδάζουν, ανάμεσά τους και παίκτριες του The Bachelor.

Με τις συνεχόμενες υποχρεώσεις της καθημερινότητας, το μόνο που θέλουμε για να ξεφύγουμε με κάποιον τρόπο είναι όμορφες βραδιές με φίλους, για λίγες χαλαρές στιγμές.

Τα κορίτσια του The Bachelor βρέθηκαν σε γνωστό μαγαζί των βορείων Προαστίων και διασκέδασαν, χαμογελόντας στο φωτογραφικό φακό. Συναντήσαμε την Μαγδαληνή, την ήρεμη δύναμη του πρώτου κύκλου του ριάλιτι αγάπης, που είχε προκαλέσει αμφιλεγόμενες κριτικές στη βίλα. Μαζί της είδαμε την Τζωρτζίνα Παππά, την Έλενα Παπαμεθοδίου, την Νατάσα Καρασαρίνε, αλλά και τις δυο κολλητές Ιωάννα Ιδρίζι και Νικόλ Μαράκη, οι οποίες μέχρι πρότινος είχαν ριχτεί στη μάχη για να κερδίσουν τη καρδιά του Αλέξη Παππά. Τα κορίτσια μοιράστηκαν τις ιστορίες τους σε ένα απόλυτα χαλαρό nightout, σε μια πολύ γλυκιά βραδιά.

Ανάμεσα στους επώνυμους που συναντήσαμε ήταν και η Πηγή Δεβετζή, ο Τρύφωνας Σαμαεράς, η Elizabeth Elechi και πολλοί άλλοι. Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv τους αποθανάτισε στο μαγαζί Oubi στη καρδιά των βορείων προαστίων, στο Χαλνάνδρι.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

Nightout για τη Μαρίνα Πατούλη στη καρδιά των νοτίων Προαστίων!

Βραδινή έξοδος για τους επώνυμους - Λαμπερές παρουσίες (Photos)

Η ολόσωμη printed φόρμα της Ντορέττας και το λευκό ζιβάγκο της Σκορδά - Έτσι πήγαν σε άναμμα δέντρου

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved