Επίσημη προβολή της ταινίας The Bachelor 4! Στικούδη, Γερονικολού και Ταραμπάνκο μονοπώλησαν τα φλας
Gossip Cam

Επίσημη προβολή της ταινίας The Bachelor 4! Στικούδη, Γερονικολού και Ταραμπάνκο μονοπώλησαν τα φλας

Επίσημη προβολή της ταινίας The Bachelor 4 έγινε χθες το βράδυ στο The Mall-Village Cinemas και φυσικά όλοι οι συντελεστές αλλά και πολλές άλλες λαμπερές παρουσίες, χάρισαν στην εκδήλωση πολλή λάμψη!

Πρώτες από όλες βέβαια οι κυρίες που πρωταγωνιστούν στο τέταρτο sequel της επιτυχημένης σειράς ταινιών The Bachelor όπου είδαμε παλιούς γνώριμους όπως τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, τον Μελέτη Ηλία αλλά και τον Θανάση Βισκαδουράκη και Λευτέρη Ελευθερίου.

Μάλιστα στην ταινία θα δούμε τον γάμο του Λευτέρη Ελευθερίου ο οποίος θα οδηγήσει τους πέντε φίλους σε μία άνευ προηγουμένου «σκοτεινή» κωμική περιπέτεια που θα δοκιμάσει τα όρια αντοχής τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Γιάννης Παπαδάκος που είχε σκηνοθετήσει και τα «The Bachelor 2», «The Bachelor 3» και «…για πάντα») ενώ το σενάριο είναι της Σοφίας Καζαντζιάν και του συζύγου της, γνωστού ηθοποιού Μάριου Ιορδάνου.

Χθες το βράδυ πάντως, τα φωτογραφικά φλας μονοπώλησαν οι πιο λαμπερές παρουσίες, δηλαδή οι κυρίες που παίζουν στη σειρά. Πρώτη και καλύτερη η Κατερίνα Στικούδη η οποία εμφανίστηκε μαζί με τον σύζυγό της Βαγγέλη Σερίφη, η Κάτια Ταραμπάνκο η οποία δοκιμάζει για ακόμα μία φορά την υποκριτική της δεινότητα αλλά και η Κατερίνα Γερονικολού που έλαμπε μέσα στην κατακόκκινη τουαλέτα της.
Δείτε φωτογραφίες στην gallery από τη λαμπερή εκδήλωση:

Διαβάστε επίσης:

The Bachelor 4: Επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη! Οι πρωταγωνιστές και το πρόσωπο - έκπληξη

Γιάννης Τσιμιτσέλης: Η σχέση με την Κατερίνα Γερονικολού και η ατάκα της ηθοποιού on camera!

«Survivor»: Υπογράφουν τα συμβόλαια και φεύγουν για Άγιο Δομίνικο!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved