"ΜΑΚΜΠΕΘ: Ο κύκλος του σταίματος": Επίσημη πρεμιέρα για την παράσταση, με λαμπερές παρουσίες!
Gossip Cam

"ΜΑΚΜΠΕΘ: Ο κύκλος του σταίματος": Επίσημη πρεμιέρα για την παράσταση, με λαμπερές παρουσίες!

Την Παρασκευή το βράδυ (10-12) η κάμερα του gossip-tv βρέθηκε στο Από μηχανής θέατρο και στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης "ΜΑΚΜΠΕΘ: Ο κύκλος του σταίματος".

Είναι η περίοδος, που όλο και περισσότερες παραστάσεις κάνουν το ξεκίνημά τους και περιμένουν από το κοινό να τις αγκαλιάσει με τον πιο ζεστό τρόπο και να τους πει τη γνώμη του. Όλοι οι ηθοποιοί και γενικώς οι άνθρωποι των τεχνών νιώθουν πολύ μεγάλη χαρά με την επιστροφή της τέχνης στην καθημερινότητα, αφού ήταν κάτι που όλοι το είχαμε πραγματικά ανάγκη.

Την περασμένη Παρασκευή (10-12) πραγματοποιήθηκε στο Από μηχανής θέατρο η επίσημη πρεμιέρα της παράστασης "ΜΑΚΜΠΕΘ: Ο κύκλος του σταίματος", στην οποία πρωταγωνιστούν ο Γιάννης Νταλιάνης, ο Θανάσης Βλαβιανός, η Άννα Ελεφάντη και ο Δημήτρης Μπούρας. Πρόκειται για μια αρκετά ιδιαίτερη παράσταση, η θεματολογία της οποίας κρύβει πολυάριθμα νοήματα γύρω από τις πιθανότητες που έχει ένας άνθρωπος να κάνει τα πάντα και να ξεπεράσει κατά πολύ τα όρια, μόνο και μόνο για να πετύχει τον σκοπό του.

Το έργο βασίζεται πάνω στο πρωτότυπο έργο του Ουίλιαμ Σαίξπηρ "Μάκμπεθ" και το τελικό κείμενο της παράστασης έχει μεταφραστεί από τον Γιάννη Νταλιάνη, εναν εκ των πρωταγωνιστών της παράστασης, με τον πιο ιδιαίτερο τρόπο. Η πλοκή έχει να κάνει με τον κεντρικό χαρακτήρα, τον Μάκμπεθ, ο οποίος είναι πεπεισμένος ότι είναι γραφτό να γίνει βασιλίας, προχωράει σε μια σειρά εγκλημάτων, ξεφεύγει από τα όρια και κυριεύεται μόνο από την απληστία. Πρόκεται για ένα συγκλονιστικό έργο, με βαθιές συγκινήσεις και μοναδικές στιγμές, που έρχονται για να περάσουν τα δικά τους μηνύματα.

Ανάμεσα στους καλεσμένους, η κάμερα του gossip tv συνάντησε και τον Στράτο Τζώρτζογλου με την Σοφία Μαριόλα, οι οποίοι παρευρέθηκαν, για να απολύσουν την παράσταση και να χειροκροτήσουν μέχρι τέλους τους αγαπημένους τους φίλους.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες από την επίσημη πρεμιέρα παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

Ξέρω τι έκανες χθες το βράδυ - Πού διαασκέδασαν οι celebrities!

Girls Power: Είναι οι Βαλαβάνη-Βουλγαράκη-Φαρμάκη-Κανελλοπούλου το ελληνικό Sex & the City;

Νάταλι Θάνου: Το total black look και η τσάντα που απογείωσε το στιλ της

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved