Λαμπεροί επώνυμοι στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Νιζίνσκι – Η προφητεία της φωτιάς»
Gossip Cam

Λαμπεροί επώνυμοι στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Νιζίνσκι – Η προφητεία της φωτιάς»

Αρκετοί επώνυμοι βρέθηκαν στο πλευρό του Αντίνοου Αλμπάνη και του Δημήτρη Λάλου στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης, “Νιζίνσκι – Η προφητεία της φωτιάς”.

Το βράδυ της Δευτέρας 20 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε η επίσημη πρεμιέρα της θεατρικής παράσταση “Νιζίνσκι – Η προφητεία της φωτιάς”. Πρωταγωνιστής είναι ο Αντίνοος Αλμπάνης ενώ οι υπόλοιποι ηθοποιοί που συμμετέχουν είναι η Κρίστελ Καπερώνη, ο Νικόλας Παπαδομιχελάκης, ο Γιάννης Κατσιμίχας και ο Νίκος Χορταριάς ενώ την σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Δημήτρης Λάλος.

Με αφορμή το ιστορικό πρόσωπο του Νιζίνσκι και το κείμενο του Χριστόφορου Χριστοφή, ο Δημήτρης Λάλος εξερευνά τη λειτουργία του ανθρώπινου σώματος ως θέματος αλλά και ως μέσου, όπως και τα όρια μεταξύ θεατρικής παράστασης κι επιτέλεσης.

Ο φωτογραφικός φακός βρέθηκε εκεί και απαθανάτισε τους επωνύμους που έδωσαν το παρών για να στηρίξουν τον Αντίνοου Αλμπάνη. Ωστόσο εκεί βρέθηκαν και πρωταγωνιστές της σειράς «Σασμός», οι οποίοι θέλησαν με αυτόν τον τρόπο να τιμήσουν τον συμπρωταγωνιστή τους Δημήτρη Λάλο.

Δείτε την gallery.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved