Γαρμπή- Μενιδιάτης: Ο Σταμάτης Γονίδης τους έκανε έκπληξη, ανέβηκε on stage και τραγούδησαν μαζί!
Gossip Cam

Γαρμπή- Μενιδιάτης: Ο Σταμάτης Γονίδης τους έκανε έκπληξη, ανέβηκε on stage και τραγούδησαν μαζί!

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv απαθανάτισε τον Σταμάτη Γονίδη σε γνωστό νυχτερινό κέντρο των βορείων προαστίων, όπου εμφανίζονται η Καίτη Γαρμπή και  ο Χρήστος Μενιδιάτης

Είναι ένας από τους πιο αυθεντικούς λαϊκούς τραγουδιστές της γενιάς του, με τραγούδια που όλοι έχουμε αγαπήσει και έχουμε συνδέσει με πολλές στιγμές της καθημερινότητάς μας.

Ο Σταμάτης Γονίδης και ο Χρήστος Μενιδιάτης ολοκλήρωσαν πριν από λίγο καιρό τις εμφανίσεις τους σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της παραλιακής, μια συνεργασία που χαροποίησε ιδιαίτερα και τους δυο και πέρασαν φανταστικά μαζί.

Πλέον, ο Χρήστος Μενιδιάτης και η Καίτη Γαρμπή τραγουδούν μαζί κάθε Παρασκευή και Σάββατο, σε ένα πρόγραμμα που υπόσχεται κέφι, χορό και υπέροχη ενέργεια.

Ο Σταμάτης Γονίδης πριν από λίγες μέρες επισκέφθηκε το νυχτερινό κέντρο στα βόρεια προάστια, με σκοπό να διασκεδάσει, αλλά και να συναντήσει τους αγαπημένους του φίλους.

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv τον αποθανάτισε να ανεβαίνει στη σκηνή και να τραγουδά μαζί με την Καίτη Γάρμπή και τον Χρήστο Μενιδιάτη, με το κοινό να "τρελαίνεται" και να ενθουσιάζεται.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

Ο Χρήστος Μενιδιάτης στο ΟΠΑΠ GAME TIME για το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό

Η αγκαλιά του Κωνσταντίνου Αργυρού με το βαφτιστήρι του και το ζεϊμπέκικο του Σταμάτη Γονίδη

Χρήστος Μενιδιάτης: Η «Τελευταία Αγκαλιά» ξεπέρασε το 1.000.000 προβολές σε δύο βδομάδες

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved