Ο Jason Statham δεν είναι πια ανάμεσά μας! Αναχώρησε από το αεροδρόμιο Μακεδονία για την πατρίδα!
Gossip Cam

Ο Jason Statham δεν είναι πια ανάμεσά μας! Αναχώρησε από το αεροδρόμιο Μακεδονία για την πατρίδα!

Ο Jason Statham ήρθε, έκανε τη δουλειά του στη Θεσσαλονίκη και αναχώρησε για την πατρίδα του, τις Ηνωμένες Πολιτείες. 

Ο διάσημος ηθοποιός βρισκόταν για αρκετό διάστημα στη συμπρωτεύουσα, όπου και γίνονταν τα γυρίσματα της νέας χολιγουντιανής υπερπαραγωγής "Αναλώσιμοι 4".

Ο σταρ ο οποίος φρόντισε να κάνει όσο πιο διακριτική γινόταν την παρουσία της όσο καιρό βρισκόταν επί ελληνικού εδάφους, καθημερινά είχε συγκεκριμένο πρόγραμμα ώστε να πραγματοποιηθούν μέσα στους προγραμματισμένους χρόνους τα γυρίσματα της ταινίας που αναμένεται με ανυπομονησία από τους θαυμαστές των διάσημων πρωταγωνιστών ταινιών δράσης.

Η αλήθεια είναι ότι τα γυρίσματα της συγκεκριμένης μόνο ήρεμα και χωρίς προβλήματα δεν ήταν αφού τις πρώτες μέρες της διεξαγωγής τους τρία άτομα τραυματίστηκαν.

Ο πρώτος τραυματισμός έγινε στα Βασιλικά, όταν ο τεχνικός της ταινίας έπεσε από το καράβι όπου γινόταν το γύρισμα και τραυματίστηκε σοβαρά. Ο δεύτερος τραυματισμός έγινε στα Διαβατά, όπου γυρίζονταν σκηνές της ταινίας με φόντο τα πετρέλαια. Εκεί ο κασκαντέρ τραυμάτισε με όχημα έναν οπερατέρ, όταν έκανε όπισθεν και τον παρέσυρε.

Ένας άλλος κασκαντέρ τραυματίστηκε την ώρα που πηδούσε από αμάξι σε αμάξι.

Τέλος όλων όμως, αφού ο διάσημος ηθοποιός, μετά από αρκετές ώρες δουλειάς και ατέλειωτων γυρισμάτων πήρε τον δρόμο της επιστροφής για την πατρίδα του ώστε να περάσει τις τελευταίες μέρες της χρονιάς που φεύγει με την οικογένειά του, όπως φυσικά και επιθυμούσε.

Το gossip-tv εξασφάλισε φωτογραφίες από τη στιγμή της αναχώρησής του από το αεροδρόμιο Μακεδονία όπου πήρε τον δρόμο της επιστροφής.

Δείτε φωτογραφίες παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

Επικό βίντεο! Φαν του Statham τον βλέπει στη Θεσσαλονίκη και ωρύεται: «Θα πέσω κάτω, i love you»

Ο Τσανγκ αποκλειστικά στο gossip-tv: «Νιώθω τιμή και δέος που συμμετέχω στην ταινία Αναλώσιμοι 4»

Αναλώσιμοι 4: Τρεις τραυματίες στα γυρίσματα της ταινίας – Ένας σε κρίσιμη κατάσταση

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved