Ο χαλαρός καφές της Ζήνας Κουτσελίνη, τα ψώνια της Λασκαράκη και η βόλτα Δραγούμη και Μαρτάκη!
Gossip Cam

Ο χαλαρός καφές της Ζήνας Κουτσελίνη, τα ψώνια της Λασκαράκη και η βόλτα Δραγούμη και Μαρτάκη!

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv συνάντησε πλήθος celebrities σε διάφορα σημεία της Αθήνας, να πραγματοποιούν τα ψώνια τους και τα τελευταία δώρα τους, για την γιορτινή περίδο.

Όσο πλησιάζει το τέλος της γιορτινής περιόδου, όλοι μας κάνουμε τις τελευταίες βόλτες μας, για να πραγματοποιήσουμε τις αγορές μας, αλλά και να κάνουμε και δώρα στα αγαπημένα μας πρόσωπα.

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv συνάντησε πλήθος celebrities σε διάφορα μέρη της Αθήνας να κάνουν τις βόλτες τους και να είναι πιο χαρούμενοι από ποτέ, ειδικά μετά την έλευση του νέου χρόνου. Τα outfit που επέλεξαν ήταν κατά κύριο λόγο καθημερινά, αλλά δεν έπαψαν παρ' όλα αυτά να είναι στιλάτα.

Ανάμεσα στους επώνυμους που συναντήσαμε ήταν: ο Σάκης Τανιμανίδης, ο Κώστας Μαρτάκης, η Κατερίνα Ευαγγελινού, η Ζήνα Κουτσελίνη, η Βάσω Λασκαράκη και η Ναταλία Δραγούμη. Πολλούς τους συναντήσαμε στο κέντρο της Αθήνας, όπου είναι και ίσως ο πιο πολυσύχναστος προορισμός για ψώνια, αλλά και σε γνωστό εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων.

Δείτε παρακάτω περισσότερες φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης:

Μπόμπα- Τανιμανίδης: Η πρώτη τους βόλτα για το 2022 με τα κορίτσια τους- Το τρυφερό ποστ!

Μαρτάκης: Το παρασκήνιο της συμμετοχής του στο Fame Story - «Πήγα στη θέση ενός άλλου Κώστα»

«Λιώνει» από έρωτα ο Σουλτάτος – Το post για τη γιορτή της Βάσως Λασκαράκη

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved