Γαρυφαλλιά Καληφώνη-Κωνσταντίνος Κυριάκου: Τελικά τι συμβαίνει; Είναι ξανά μαζί;
Gossip Cam

Γαρυφαλλιά Καληφώνη-Κωνσταντίνος Κυριάκου: Τελικά τι συμβαίνει; Είναι ξανά μαζί;

«Τσακώσαμε» την Γαρυφαλλιά Καληφώνη να περπατά στους δρόμους της Γλυφάδας μαζί με τον πρώην σύντροφό της, Κωνσταντίνο Κυριάκου.

Και ενώ διάφορες φήμες ήθελαν το προηγούμενο διάστημα τη Γαρυφαλλιά Καληφώνη και τον Γιώργο Λιβάνη να είναι ζευγάρι, το μοντέλο απαθανατίστηκε προ ημερών από τον φωτογραφικό φακό στη Γλυφάδα, να περπατά με τον πρώην σύντροφό της, Κωνσταντίνο Κυριάκου. Κάπως μπερδεμένο δηλαδή το τοπίο στην προσωπική ζωή της εντυπωσιακής καλλονής!

Να θυμίσουμε πως το μοντέλο του GNTM1 είχε μακροχρόνια σχέση με τον Κωνσταντίνο Κυριάκου ενώ ο έρωτάς τους κράτησε και όταν εκείνη αποχώρησε από το παιχνίδι. Μάλιστα, μας είχαν συνηθίσει στις κοινές εξόδους στις οποίες απαθανατίζονταν, ενώ ανέβαζαν φωτογραφίες και βίντεο και στους προσωπικούς τους λογαριασμούς τους στο Instagram, από τις όμορφες στιγμές τους.

Η Γαρυφαλλιά, όταν ρωτήθηκε πρόσφατα από έναν ακόλουθό της στο Instagram για το αν έχει χωρίσει, επιβεβαίωσε την είδηση απαντώντας ένα σκέτο «ναι». Στην συνέχεια όταν πάλι κάποιος την ρώτησε για το αν πρέπει να κρατάμε επαφές με τον πρώηνμ εκείνη είχε δώσει την εξής απάντηση: «Εδώ θα απαντήσω κανονικά. Αν το αντέχεις γιατί όχι; Πιστεύω δεν έχεις τίποτα να χωρίσεις με τον άλλον! Στην δική μου περίπτωση χωρίσαμε μόνο ως ζευγάρι, έχουμε άψογη σχέση αγάπης».

Εμείς παρ’ όλα αυτά, ευχόμαστε για την κούκλα παίκτρια του GNTM1 να βρει τον κατάλληλο σύντροφο και να είναι καλά στην προσωπική της ζωή!

Δείτε την gallery απο την κοινή τους έξοδο

Διαβάστε επίσης

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved