Το Σώσε: Το gossip-tv στη Συνέντευξη Τύπου της παράστασης! Ο αυστηρός Μαρκουλάκης και τα πειράγματα
Gossip Cam

Το Σώσε: Το gossip-tv στη Συνέντευξη Τύπου της παράστασης! Ο αυστηρός Μαρκουλάκης και τα πειράγματα

Το ερχόμενο Σάββατο, 19 Μαρτίου, κάνει πρεμιέρα η παράσταση Το Σώσε και το gossip-tv βρέθηκε στη Συνέντευξη Τύπου στο θέατρο Παλλάς για να δει από κοντά τους πρωταγωνιστές και να ζήσει από πρώτο χέρι την παρεΐστική ατμόσφαιρα που υπάρχει μεταξύ τους. 

Παρ' όλο που οι περισσότεροι από τους πρωταγωνιστές θέλησαν για να πειράξουν τον σκηνοθέτη της παράστασης Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη, να τον "καταγγείλλουν" για αυστηρότητα ενώπιον δημοσιογράφων και καμερών, ο ίδιος έδειξε να δέχεται με πολύ χιούμορ και χαμόγελο τα πειράγματα αυτά, δείχνοντας ευγνώμων για αυτή την καλλιτεχνική τους συνάντηση.

Στη Συνέντευξη Τύπου της παράστασης ήταν άπαντες παρόντες. Εκτός από τον σκηνοθέτη και πρωταγωνιστή Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη, είδαμε επίσης τη Σμαράγδα Καρύδη, τον Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο, τη Στεφανία Γουλιώτη, τον Γιώργο Χρυσοστόμου, τη Λένα Παπαληγούρα, τον Γιώργο Ψυχογυιό, τη Δάφνη Δαυίδ και το Γιώργο Ζυγούρη σε πλήρη απαρτία να πειράζουν ο ένας τον άλλον, να μιλούν με χαρά γι' αυτή τη συνεργασία και να δείχνουν ανυπόμονοι για τη μεγάλη πρεμιέρα.

Δείτε το βίντεο παρακάτω με όσα δήλωσαν οι πρωταγωνιστές:

Να θυμίσουμε ότι πρόκειται για μία σπαρταριστή κωμωδία που θα κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον του θεατή από το πρώτο λεπτό.

Δείτε παρακάτω στιγμιότυπα από τη Συνέντευξη Τύπου:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved