Δανάη Μπάρκα: Βόλτα σε εμπορικό κέντρο για τα πασχαλινά ψώνια
Gossip Cam

Δανάη Μπάρκα: Βόλτα σε εμπορικό κέντρο για τα πασχαλινά ψώνια

Την Δανάη Μπάρκα απαθανάτισε ο φακός του gossip tv.

Στους διαδρόμους ενός εμπορικού κέντρου των βορείων προαστίων «τσακώσαμε» την παρουσιάστρια Δανάη Μπάρκα να κάνει τα πασχαλινά της ψώνια, έχοντας στο πλευρό της και μια φίλη.

Η Δανά Μπάρκα για την έξοδο της επέλεξε να φορέσει ένα υπέροχο κίτρινο ανοιξιάτικο μπλουζάκι ενώ από κάτω το συνδύασε με ένα τζιν και μοκασίνια μαύρα με λίγο πιο ψηλή κάλτσα. Στο πλευρό της παρουσιάστριας βρίσκονταν και μια φίλη για να ανταλλάξουν απόψεις για τα ψώνια τους.

Και… μπορεί κατά τη διάρκεια της βόλτα της να φορούσε συνεχώς την μάσκα προστασίας της, εμείς είμαστε βέβαιοι πως για άλλη μια φορά θα ήταν ευδιάθετη και χαμογελαστή όπως είναι πάντα, άλλωστε!

Την Δανάη Μπάρκα την αγαπήσαμε αρκετά τα τελευταία χρόνια ως παρουσιάστρια μέσα από την εκπομπή της «Πάμε Δανάη» αλλά και ως άνθρωπο, καθώς τα θέματα τα της τα προσεγγίζει και από μια άλλη πιο ευαίσθητη οπτική γωνία και δεν είναι τυχαίο που πολλοί καλεσμένοι της εκπομπής της, «ανοίγουν» την καρδιά τους και εξομολογούνται διάφορα γεγονότα που αφορούν τη ζωή τους.

Δείτε την gallery που ακολουθεί:

Διαβάστε επίσης:

Περιπέτεια για τη Δανάη Μπάρκα! Άγνωστοι έσπασαν το αυτοκίνητό της

Μπάρκα - Αρναούτογλου: Ο απίστευτος διάλογος για τον Απόστολο Ρουβά - Η ατάκα της για τους μάγειρες

Λαμπεροί καλεσμένοι στην πρεμιέρα της παράστασης «Ουρανία» με πρωταγωνίστρια την Δανάη Μπάρκα

Ουρανία: Τα συγκινητικά λόγια της Δανάης Μπάρκα μετά την παράσταση – Η αφιέρωση στη γιαγιά της

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved