Άννα Μπεζάν-Δημήτρης Παππάς: Έμαθαν το φύλο του μωρού και βγήκαν για τα πρώτα ψώνια
Gossip Cam

Άννα Μπεζάν-Δημήτρης Παππάς: Έμαθαν το φύλο του μωρού και βγήκαν για τα πρώτα ψώνια

Πρόσφατα η Χριστίνα Παππά αποκάλυψε το φύλο του μωρού που περιμένει ο γιος της, Δημήτρης Παππάς και η σύντροφός του Άννα Μπεζάν.

Την Άννα Μπεζάν και τον Δημήτρη Παππά απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv.gr σε εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων να κάνουν τα ψώνια τους. Το ζευγάρι αφού ολοκλήρωσε τις αγορές του κατέληξε σε μια καφετέρια. Η Άννα Μπεζάν μάλιστα, ήπιε φυσικό χυμό πορτοκάλι ενώ ο Δημήτρης Παππάς παρήγγειλε καφέ.

Οι δυο πλέουν σε πελάγη ευτυχίας και με το που έμαθαν το φύλο του μωρού έτρεξαν να του πάρουν τα πρώτα του δώρα!

Ένα κοριτσάκι πρόκειται να έρθει στη ζωή της Άννας Μπεζάν και του Δημήτρη Παππά και την είδηση αυτή έκανε γνωστή η μητέρα του Δημήτρη, Χριστίνα Παππά, η οποία μάλιστα θα ακούσει και το όνομά της αφού η μικρούλα θα βαφτιστεί Χριστίνα.

Μάλιστα, την αποκάλυψη αυτή την έκανε πρόσφατα η Χριστίνα Παππά μέσα από ένα βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό του Instagram.

«Είμαι τόσο μα τόσο χαρούμενη. Έρχεται με το καλό το Χριστινάκι μας. Άννα μου σ’ ευχαριστώ πολύ γι’ αυτά τα συναισθήματα που νιώθω. Δημήτρη μου, πρίγκιπά μου με κάνεις τόσο χαρούμενη», έγραψε στο βίντεο που δημοσίευσε:

Δείτε την gallery που ακολουθεί.

Διαβάστε επίσης:

Χριστίνα Παππά: Αποκάλυψε το φύλο του μωρού της Άννα Μπεζάν- Το τρυφερό βίντεο

Παππάς-Μπεζάν: Βραδινή έξοδος για τους μέλλοντες γονείς! Την προσέχει σαν... τα μάτια του!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved