Παππάς-Μπεζάν: Βραδινή έξοδος για τους μέλλοντες γονείς! Την προσέχει σαν... τα μάτια του!
Showbiz

Παππάς-Μπεζάν: Βραδινή έξοδος για τους μέλλοντες γονείς! Την προσέχει σαν... τα μάτια του!

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv απαθανάτισε την ηθοποιό Άννα Μπεζάν και τον γιο της Χριστίνας Παππά, Δημήτρη Παππά σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στο Γκάζι.

Η Άννα Μπεζάν και ο Δημήτρης Παππάς διασκέδασαν στο Γκάζι σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης, απολαμβάνοντας τις τελευταίες τους στιγμές ως μη οικογενειάρχες, μιας και με τον ερχομό του παιδιού τους, οι υποχρεώσεις τους δεν θα είναι πια ίδιες!

Η ηθοποιός επέλεξε να φορέσει ένα άνετο μακρύ φόρεμα με ιδιαίτερα print συνδυάζοντάς το με μαύρες μπότες από κάτω, ενώ όπως θα παρατηρήσετε και στις φωτογραφίες της gallery ήταν αρκετά προσεκτική αφού η μάσκα της βρίσκονταν συνεχώς στο πρόσωπό της.

Να σας θυμίσουμε πως κατά τη συμμετοχή της στο GNTM του 2018 είχε κάνει μια συγκινητική εξομολόγηση για την οικογένειά της, αποκαλύπτοντας πως έχει μεγαλώσει σε ορφανοτροφείο, καθώς η μητέρα της δεν την ήθελε και ο πατέρας της την χτυπούσε.

«Ιδανική οικογένεια είναι να έχεις ένα πιάτο φαγητό έτοιμο, να μην σκέφτεσαι τα ρούχα, να μην έρχεσαι σε σύγκριση με τα άλλα παιδιά…» είχε απαντήσει όταν είχε ρωτηθεί από τους κριτές για το τι είναι οικογένεια.

Εμείς ωστόσο, είμαστε σίγουροι πως η Άννα Μπεζάν δεν θα προσφέρει μόνο ένα πιάτο φαγητό, αλλά θα γίνει και μια υπέροχη μανούλα που θα δώσει την αγάπη που της έχει λείψει και θα φτιάξει την ιδανική οικογένεια που ονειρεύεται με τον εκλεκτό της καρδιάς της, Δημήτρη Παππά.

Δείτε την gallery που ακολουθεί:

Διαβάστε επίσης

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved