Άννα Μπεζάν- Δημήτρης Παππάς: Ο μεγάλος έρωτας και η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης!
Showbiz

Άννα Μπεζάν- Δημήτρης Παππάς: Ο μεγάλος έρωτας και η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης!

Η Άννα Μπεζάν και ο Δημήτρης Παππάς διανύουν ίσως την πιο όμορφη φάση τους, μιας και λίγο καιρό μετά την ανακοίνωση ότι είναι και επίσημα ζευγάρι, περιμένουν το πρώτο τους παιδί.

Είναι ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz, κάτι που συνεχώς αποδεικνύεται μέσα από τα κοινά τους στιγμιότυπα, που δημοσιεύουν οι δυο τους μέσα από τα προσωπικά τους προφίλ στα social media.

Πριν από λίγους μήνες, οι φήμες ότι ο Δημήτρης Παππάς, γιος της ηθοποιού Χριστίνας Παππά, και η ηθοποιός Άννα Μπεζάν είναι ζευγάρι, φούντωναν όλο και περισσότερο, ωστόσο κανένας από τους δυο τους δεν είχε επιβεβαιώσει ότι κάτι τέτοιο ισχύει. Μετά από την αποκάλυψη της σχέσης τους, μέσα από ένα σχετικό story της Άννας Μπεζάν, οι δυο τους δείχνουν να είναι πολύ ευτυχισμένοι μαζί και έτοιμοι για να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους, μιας και ο ένας έχει βρει στο πρόσωπο του άλλου, το άλλο του μισό.

Πριν από λίγες ημέρες μάλιστα, η Άννα Μπεζάν επεφύλασσε μια έκπληξη στους διαδικτυακούς της φίλους, μιας και δημοσίευσε μια φωτογραφία, στην οποία μας έδειχνε ένα υπερηχογράφημα, με το οποίο δήλωσε ότι είναι έγκυος και ότι με τον Δημήτρη Παππά περιμένουν το πρώτο τους παιδί. Μάλιστα, η όμορφη ηθοποιός έγραψε χαρακτηριστικά στην φωτογραφία που δημοσίευσε: «Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ευτυχία από την κίνηση της ζωής μέσα μου και σε ευχαριστώ για αυτό Δημήτρη Παππά. Είμαι σίγουρη ότι θα γίνεις ο καλύτερος μπαμπάς του κόσμου και ανυπομονώ να έρθει στην αγκαλιά μας το μικρό μας αγγελάκι. Σε αγαπώ. #mother #loading #crazyfamily»

Μάλιστα, ο Δημήτρης Παππάς, μη μπορώντας να κρύψει την ανυπομονησία του, που θα γίνει πατέρας και θα κάνει την οικογένειά του με την αγαπημένη του, σχολίασε κάτω από την φωτογραφία της: «Μου έχεις κάνει το μεγαλύτερο δώρο της ζωής ! Ένας πατέρας αγαπά, φροντίζει, είναι βράχος για την οικογένεια του ! Είστε όλα αυτά για μένα κ τόσα ακόμα παραπάνω ! I Love you much». Τέλος, η Χριστίνα Παππά, που πολύ σύντομα θα γίνει γιαγιά, έγραψε κάτω από την φωτογραφία: «Μου αρέσει , που είχα κάνει like χωρίς να διαβάσω το κείμενο , και χωρίς να δώσω σημασία ! Πάλι καλά που υπάρχουν οι δημοσιογράφοι! Μπράβο παιδιά !! Η super grandmother Christina σας αγαπάει πολύ»

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στην παρακάτω gallery:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved