Δημήτρης Παππάς: Ο γιος της Χριστίνας Παππά θα γίνει μπαμπάς! Η Άννα Μπεζάν είναι έγκυος!
Showbiz

Δημήτρης Παππάς: Ο γιος της Χριστίνας Παππά θα γίνει μπαμπάς! Η Άννα Μπεζάν είναι έγκυος!

Γονείς θα γίνουν η Άννα Μπεζάν και ο Δημήτρης Παππάς.

Η ηθοποιός ανακοίνωσε ότι περιμένει το πρώτο τους παιδί μέσα από μια γλυκιά ανάρτηση στο Instagram με την ίδια να κρατά στα χέρια της το υπερηχογράφημα!

«Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ευτυχία από την κίνηση της ζωής μέσα μου και σε ευχαριστώ για αυτό @pappasd

Είμαι σίγουρη ότι θα γίνεις ο καλύτερος μπαμπάς του κόσμου και ανυπομονώ να έρθει στην αγκαλιά μας το μικρό μας αγγελάκι.

Σε αγαπώ.
#mother #loading #crazyfamily», έγραψε η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Δες τη φωτογραφία στη gallery

Θυμίζουμε πως η σχέση του ζευγαριού έγινε γνωστή τον Ιανουάριο με την ηθοποιό να την επιβεβαιώνει αρχές του περασμένου μήνα.

«Είμαστε λίγους μήνες μαζί με τον Δημήτρη, είμαστε πάρα πολύ καλά και διανύω μία περίοδο έρωτα. Με τον Δημήτρη γνωριστήκαμε τυχαία όταν με έσωσε από μία πόρτα που ήταν σίγουρη λιποθυμία στο πρόσωπό μου και έτσι ξεκίνησε και ευτυχώς που ξεκίνησε γιατί είμαστε πάρα πολύ καλά, περνάμε πάρα πολύ όμορφο και ποιοτικό χρόνο μαζί και είμαι ερωτευμένη. Με τον Δημήτρη είναι όλα έντονα και επειδή είμαστε και οι δύο έτσι έντονες προσωπικότητες, είναι όλα στο κόκκινο», είχε πει.

Την Άννα Μπεζάν την γνωρίσαμε μέσα από τον πρώτο κύκλο του GNTM, όπου είχε λάβει συμμετοχή στον διαγωνισμό και είχε αφηγηθεί και την ιστορία της στο τηλεοπτικό κοινό. Η ίδια ασχολήθηκε και με την υποκριτική στη συνέχεια, μιας και την είδαμε να κατέχει και πρωταγωνιστικό ρόλο στην σειρά του Ανδρέα Γεωργίου "8 λέξεις".

Διαβάστε επίσης

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved