Άννα Μπεζάν: Η δήλωση που επιβεβαίωσε τη σχέση της με τον Δημήτρη Παππά: «Διανύω έναν μεγάλο έρωτα»
Showbiz

Άννα Μπεζάν: Η δήλωση που επιβεβαίωσε τη σχέση της με τον Δημήτρη Παππά: «Διανύω έναν μεγάλο έρωτα»

Η ηθοποιός Άννα Μπεζάν και ο επιχειρηματίας Δημήτρης Παππάς είναι και επίσημα ζευγάρι και αυτό επιβεβαιώθηκε από τις κοινές τους αναρτήσεις στα social media τις προηγούμενες ημέρες. 

Τον τελευταίο καιρό, υπήρχαν έντονες φήμες, που ήθελαν να βρίσκονται σε σχέση την όμορφη ηθοποιό και τον επιχειρηματία, κάτι που πλέον έχει επιβεβαιωθεί.

Την Άννα Μπεζάν την γνωρίσαμε μέσα από τον πρώτο κύκλο του GNTM, όπου είχε λάβει συμμετοχή στον διαγωνισμό και είχε αφηγηθεί και την ιστορία της στο τηλεοπτικό κοινό. Η ίδια ασχολήθηκε και με την υποκριτική στη συνέχεια, μιας και την είδαμε να κατέχει και πρωταγωνιστικό ρόλο στην σειρά του Ανδρέα Γεωργίου "8 λέξεις". Πριν από κάποιες ημέρες, η ίδια και ο επιχειρηματίας Δημήτρης Παππάς, γιος της Χριστίνας Παππά, επιβεβαίωσαν τη σχέση τους, μέσα από κοινή τους ανάρτηση στα social media.

Μάλιστα, η Άννα Μπεζάν, μιλώντας στη Real News είπε χαρακτηριστικά: «Δεν είμαι μόνη… Διανύω μια περίοδο έρωτα!», δηλώνοντας άμεσα ότι είναι ερωτευμένη και περνάει πολύ καλά αυτήν την περίοδο. Ακόμα και αν η Άννα Μπεζάν μένει στη Θεσσαλονίκη και εκείνος στην Αθήνα, ο έρωτάς τους καλά κρατεί...

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στην παρακάτω gallery

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved