Πάνος Βλάχος: Έτσι διατηρείται σε φόρμα- Βόλτα για τζόκινγκ στη Γλυφάδα!
Gossip Cam

Πάνος Βλάχος: Έτσι διατηρείται σε φόρμα- Βόλτα για τζόκινγκ στη Γλυφάδα!

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv απαθανάτισε σε κεντρικούς δρόμους των νοτίων προαστίων τον Πάνο Βλάχο να κάνει την πρωινή του γυμναστική, μιας και η ημέρα το επέτρεπε. 

Είναι ένας από τους πιο αγαπημένους ηθοποιούς, που το τηλεοπτικό κοινό τον έχει λατρέψει μέσα από τους ρόλους που έχει ενσαρκώσει τόσο σε θέατρο, όσο και σε κινηματογράφο και τηλεόραση.

Ο Πάνος Βλάχος, όσο πλησιάζει καλοκαίρι, θέλει να είναι σε φόρμα, όσο το δυνατόν περισσότερο. Ο ηθοποιός, στον ελευθερό του χρόνο, μακριά από τα γυρίσματα και τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις γενικότερα, κάνει γυμναστική, ενώ σαν καλύτερο τρόπο επιλέγει το τρέξιμο.

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv τον απαθανάτισε σε κεντρικούς δρόμους της Γλυφάδας να κάνει τζόκινγκ, ενώ το αθλητικό του look ήταν εκείνο που ξεχώρισε.

Ο ηθοποιός επέλεξε να φορέσει μια κόκκινη μπλούζα και μια αθλητική βερμούδα, ενώ φαίνεται ξεκάθαρα το πόσο πολύ απολαμβάνει την γυμναστική. Αυτό που παρατηρήσαμε ήταν ότι στο χέρι του είχε ένα ρολόι, το οποίο μετράει τις θερμίδες, την απόσταση, αλλά και τους καρδιακούς παλμούς.

Διαβάστε επίσης:

Δείτε στην παρακάτω gallery περισσότερες φωτογραφίες:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved