Επώνυμες παρουσίες και ερωτευμένα ζευγάρια σε λαμπερό opening!
Gossip Cam

Επώνυμες παρουσίες και ερωτευμένα ζευγάρια σε λαμπερό opening!

Με αφορμή ένα λαμπερό opening ήταν ευκαιρία πολλοί Έλληνες celebrities, άλλοι μόνοι… κι άλλοι με τα ταίρια τους να βρεθούν για ένα γρήγορο gathering!

Για τα 4 χρόνια γνωστού κέντρου αισθητικής βρέθηκαν οι Έλληνες celebrities για να το γιορτάσουν όλοι μαζί. Στο λαμπερό αυτό opening party ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv δεν θα μπορούσε να λείπει.

Ο φακός απαθανάτισε το ερωτευμένο ζευγάρι Ιωάννα Τούνη και Δημήτρη Αλεξάνδρου να περνούν όμορφες στιγμές μαζί, όπως μας έχουν συνηθίσει άλλωστε μιας και είναι πλέον αχώριστοι. Άλλο ένα ζευγάρι έδωσε το παρών εκείνη τη βραδιά και ο λόγος… για τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη και τον Σάκη Κατσούλη οι οποίοι έχουν χαράξει κοινή πορεία μετά το Survivor.

Η βραδιά ωστόσο είχε κι άλλες λαμπερές παρουσίες. Μια από αυτές ήταν και η εμφάνιση της Βίκυς Χατζηβασιλείου η οποία, ήταν όπως πάντα εντυπωσιακή. Ο Λάκης Γαβάλας, η Εύη Αδάμ, η Τέτα Καμπουρέλη, η Δήμητρα Αλεξανδράκη καθώς και πολλοί άλλοι τίμησαν με την παρουσία τους τα ‘’4 χρόνια Mantalos Plastic Surgery’’.

Δείτε στις φωτογραφίες της gallery τις λαμπερές παρουσίες από το opening party.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved