Showbiz

Ιωάννα Τούνη: Έκανε την πιο γλυκία έκπληξη στον Δημήτρη Αλεξάνδρου με τούρτα- Το απίθανο βίντεο!

Gossip-tv Team

Tην Παρασκευή 13 Μαΐου, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου είχε τα γενέθλιά του και η σύντροφός του, Ιωάννα Τούνη, δεν γινόταν να μην του κάνει μια γλυκία έκπληξη, όπως άλλωστε έχει συνηθίσει να της κάνει και εκείνος. 

Οι δυο τους είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz και πιο δεμένοι από ποτέ, μιας και τα κοινά τους στιγμιότυπα πρωταγωνιστούν όλο και περισσότερο στο newsfeed του Instagram.

O Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Ιωάννα Τούνη είναι πιο καλά από ποτέ, μιας και το ζευγάρι είναι πολύ ευτυχισμένο και σχεδόν συγκατοικούν. Η Ιωάννα Τούνη, μπορεί να έχει ως βάση την Θεσσαλονίκη, μιας και η δουλειά της είναι εκεί, αλλά αρκετά συχνά κάνει "ταξίδια- αστραπή", για να βρίσκεται κοντά στον αγαπημένο της και να περνούν όσο το δυνατόν μεγαλύτερο χρόνο μαζί.

Οι δυο τους δημοσιεύουν καθημερινά stories και posts στα social media, μιας και είναι πολύ ενεργοί και ιδιαίτερα στο Instagram. Το απόγευμα της Παρασκευής 13 Μαΐου, η Ιωάννα Τούνη δημοσίευσε ένα πολύ τρυφερό βίντεο στα stories της, δείχνοντας στους διαδικτυακούς της φίλους ότι έκανε στον σύντροφό της μια υπέροχη έκπληξη.

Στην λεζάντα από το βίντεό της, η ίδια έγραψε χαρακτηριστικά: «Μωρό μου υπέροχο! Πολύχρονος και ευτυχισμένος πάντα»

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved