Μάνος Γαβράς: East rider στο Κολωνάκι με τη... βέσπα του!
Gossip Cam

Μάνος Γαβράς: East rider στο Κολωνάκι με τη... βέσπα του!

Τον Μάνο Γαβρά «τσάκωσε» ο φωτογραφικός φακός στους δρόμους της Αθήνας, ενώ βρισκόταν εν κινήσει με τη βέσπα του.

Ο Μάνος Γαβράς, καβάλησε τη βέσπα του και βγήκε στους δρόμους του Κολωνακίου. Ως… εργένης, ή και μη -μιας και κρατά την προσωπική του ζωή μακριά απ’ τα φώτα της δημοσιότητας- θα μπορούσε απλά να κάνει τη βόλτα του στους κεντρικούς δρόμους της περιοχής που έτσι και αλλιώς λατρεύει!

Στο Κολωνάκι άλλωστε, βρίσκεται και μια από τις επιχειρήσεις που έχει. Ίσως και αυτές να ήταν οι τελευταίες ημέρες για τον Μάνο Γαβρά στην Αθήνα, καθώς η άλλη επιχείρησή του βρίσκεται στη Μύκονο.

Αυτές τις μέρες πάντως, δείχνει να διανύει μία πολύ όμορφη περίοδο αφού βρίσκεται στο Ντουμπάι και απολαμβάνει τη χλιδή και την πολυτέλεια μαζί με τους φίλους σε μερικά από τα πιο όμορφα hot spots του Αραβικού Εμιράτου.

Πολίτης του κόσμου, ο αγαπημένος ηθοποιός λατρεύει να μοιράζει τη ζωή του μεταξύ Ελλάδας και εξωτερικού, όντας από τους λίγους καλλιτέχνες που έχουν γνωρίσει από κοντά το Χόλιγουντ.

Πάντως, ο ίδιος σαν την Ελλάδα, μάλλον δεν βάζει καμία άλλη χώρα. Σε αυτή τη βόλτα του στο Κολωνάκι ο Μάνος Γαβράς ήταν για ακόμα μια φορά σικάτος στα μαύρα ντυμένος με ένα backpack στην πλάτη κάνοντας πολλά βλέμματα να στραφούν κατά πάνω του.

Δείτε στη gallery που ακολουθεί τον Μάνο Γαβρά στο Κολωνάκι.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved