Αυγουστίδης-Κρασσά: Βόλτες με τον γιο τους λίγο πριν τον γάμο τους και τη βάφτιση του μικρού!
Gossip Cam

Αυγουστίδης-Κρασσά: Βόλτες με τον γιο τους λίγο πριν τον γάμο τους και τη βάφτιση του μικρού!

Βόλτες στην Αθήνα για περίπατο αλλά και μερικά τελευταία ψώνια πριν τον γάμο και τη βάφτιση του γιου τους εθεάθησαν να κάνουν ο Ορφέας Αυγουστίδης και η σύντροφός του Γεωργία Κρασσά μαζί με τον γιο τους!

Ο μικρούλης τον Απρίλιο έγινε ενός έτους και ήταν πλέον έτοιμος για τη βουτιά στην... κολυμπήθρα και προφανώς έτσι αποφάσισαν και οι γονείς του να κάνουν και το μεγάλο βήμα για τον γάμο τους που θα γίνει την ίδια μέρα.

Το ζευγάρι θέλει να κρατάει χαμηλούς τόνους στην προσωπική του ζωή, παρ' όλο ο ηθοποιός γνωρίζει μεγάλη επιτυχία με τον πρωταγωνιστικό του ρόλο ως Αστέρης στη σειρά Σασμός. Μάλιστα, την ίδια ώρα που εμείς παρακολουθούμε στη μικρή οθόνη το θρίλερ με τον μικρό Πετρή που τα spoilers τον θέλουν να είναι ο βιολογικός γιος του Αστέρης, ο Ορφέας Αυγουστίδης βιώνει μοναδικές στιγμές με τον πραγματικό του γιο!

Το ζευγάρι δεν έχει αποκαλύψει τίποτα για τον γάμο και τη βάφτιση του γιου του, όμως προ ημερών ο Ορφέας Αυγουστίδης ανέβασε μία φωτογραφία, αποκαλύπτοντας πως έκανε με τους φίλους του bachelor party, κάτι που σημαίνει ότι είναι πολύ κοντά η στιγμή που θα παντρευτεί τη γυναίκα της ζωή του, τη Γεωργία.

Όσο για την τηλεοπτική "καπετάνισσα" του Σασμού και πραγματική μητέρα του Ορφέα, την Μαρία Τζομπανάκη, σε πρόσφατες δηλώσεις της είχε αρκεστεί να πει για την ευχάριστη εξέλιξη στη ζωή του γιου της:

«Είμαι μάνα και Κρητικιά! Δεν είμαι Καλλιόπη, είμαι ένα σκαλάκι κάτω από την Καλλιόπη. Είναι μεγάλη χαρά ο γάμος του γιου μου. Το πιο μεγάλο γεγονός είναι το παιδί μας που ήρθε ένας ήλιος στη ζωή μας, η Γεωργία μας, που είναι μια υπέροχη γυναίκα και όλο αυτό θα το γιορτάσουμε όλοι μαζί».

Δείτε στην gallery φωτογραφίες του ζευγαριού με τον γιο του σε πρόσφατη βόλτα του στο κέντρο της Αθήνας:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved