13 χρόνια gossip-tv: Ο φακός των παπαράτσι αποκάλυψε άγνωστα ειδύλλια και καυτές σχέσεις!
Gossip Cam

13 χρόνια gossip-tv: Ο φακός των παπαράτσι αποκάλυψε άγνωστα ειδύλλια και καυτές σχέσεις!

13 χρόνια gossip-tv: Όλα αυτά τα χρόνια, ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv υπήρξε τυχερός. Βρισκόταν τη σωστή στιγμή στο σωστό σημείο. Και έγινε μάρτυρας πολύ σημαντικών γεγονότων στις ζωές των celebrities! Κυρίως προσωπικές... 

Είναι αστείρευτο το υλικό και θα ήταν τουλάχιστον κουραστικό αλλά και πολύ χρονοβόρο να συμπεριλάβουμε μέσα σε μία ανάρτηση όλα τα θέματα των paparazzi που νυχθημερόν καραδοκούν για να απαθανατίσουν τους σταρ, εγχώριους και διεθνείς τα τελευταία 13 χρόνια. Εμείς, για να τιμήσουμε αυτά τα χρόνια πορείας μας στον χώρο της lifestyle ενημέρωσης και πιστοί στην απόφασή μας να σας προσφέρουμε έγκυρο ρεπορτάζ μέσω της δύναμης της φωτογραφίας, σας παρουσιάζουμε ενδεικτικά μερικά θέματα των paparazzi που είτε αποτέλεσαν από μόνα τους είδηση, είτε αποκάλυψαν κρυφές ερωτικές σχέσεις, είτε απλά κατέγραψαν την καθημερινότητα αγαπημένων celebrities. Έχουμε και λέμε λοιπόν...

«Μάρτυρες» στη ζωή της Ελένης Μενεγάκη

Φυσικά, η Ελένη Μενεγάκη δεν λατρεύεται μόνο από τους τηλεθεατές αλλά και από τους παπαράτσι που θεωρούν μεγάλη τύχη να την απαθανατίσουν με τον φακό τους. Γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο η αγαπημένη παρουσιάστρια ήταν πάντα πρώτη στη λίστα των φωτογράφων που την κυνηγούν για να την απαθανατίσουν σε οποιαδήποτε έκφανση της ζωής της.

Αναπόφευκτα λοιπόν, γίναμε μάρτυρες της καθημερινότητάς της, ειδικά την περίοδο που είχε ξεκινήσει η σχέση της με τον Μάκη Παντζόπουλο, λίγο μετά το διαζύγιο από τον Γιάννη Λάτσιο. Εκείνη την περίοδο μάλιστα, η Ελένη Μενεγάκη έδειχνε λίγο εκνευρισμένη με τους φωτογράφους που απέφευγε, παρ' όλο που πλέον αυτή η... σχέση έχει αποκατασταθεί στο έπακρο. Δείτε παρακάτω κάποια από τα πιο ξεχωριστά paparazzi θέματα με πρωταγωνίστρια φυσικά την αγαπημένη παρουσιάστρια.

Η Μενεγάκη αγόρασε ομπρέλα για να κρυφτεί από τους παπαράτσι! (φωτό)

Βρισκόμαστε στο 2013 και η Ελένη Μενεγάκη εντοπίζεται από τον φωτογραφικό φακό σε ψώνια με τη μητέρα της. Ξαφνικά η όμορφη παρουσιάστρια ξαναμπαίνει σε ένα μαγαζί, αγοράζει μία τεράστια ομπρέλα και την ανοίγει, παρ' όλο που είναι καλοκαίρι και δεν ρίχνει... στάλα βροχής. Όλοι αντιλαμβάνονται ότι η Ελένη δεν θέλει να χαρίσει ούτε πλάνο στους παπαράτσι.

Ο καιρός περνάει, η Ελένη "χαλαρώνει" λίγο παραπάνω και αρχίζει και πάλι τις εμφανίσεις, αυτή τη φορά με μεγαλύτερη άνεση στους φακούς των παπαράτσι. Και όταν πλέον είναι απόλυτα σίγουρη για τα βήματά της στην προσωπική της ζωή, δείχνει και πιο ελεύθερη.

Την απαθανατίσαμε στην πρώτη της έξοδο με τον Ματέο της, στο εξιτήριό της από το μαιευτήριο όταν έφερε στον κόσμο το Μαρινάκι της, στις ξέγνοιαστες διακοπές της στο Αιγαίο και φυσικά στα αγαπημένα της Άχλα, τα παιδιά της να την αγκαλιάζουν και να της δείχνουν την αγάπη τους... Γιατί η Ελένη πλέον τα μοιράζεται όλα μαζί μας... Δείτε φωτογραφίες της παρακάτω με μερικές από τις πιο σημαντικές στιγμές της αυτά τα 13 χρόνια.

Ο φακός αποκάλυψε καυτά ειδύλλια!

Μέσα σε αυτά τα 13 χρόνια φυσικά ο φωτογραφικός φακός έκανε και πολλές αποκαλύψεις σχεδόν αβίαστα για ό,τι συνέβαινε πίσω από κλειστές πόρτες καιρό πριν αλλά εμείς δεν είχαμε πάρει... είδηση! Όπως ας πούμε, καυτά ειδύλλια που είχαν γεννηθεί αλλά οι άμεσα εμπλεκόμενοι ήταν πολύ προσεκτικοί και δεν είχαν δώσει δικαιώματα για σχόλια. Ένα τυχαίο τετ α τετ τους με τον φωτογραφικό φακό όμως ήταν ικανό για να κάνει την αποκάλυψη. Ας δούμε κάποιες από αυτές τις αποκαλύψεις μέσω των φωτογραφικών κλικ:

Αν και η Ευγενία Σαμαρά με τον Γιάννη Ποιμενίδη ήταν μαζί ήδη αρκετό καιρό, καταφέραμε να τους δούμε σε τρυφερές στιγμές τους μαζί πολύ πιο μετά τη σύναψη της σχέσης τους. Μάλιστα τούς απαθανατίσαμε στον γάμο του Γιώργου Χρανιώτη και της Γεωργίας Αβασκαντήρα στην Τήνο.

Τσακώσαμε Λασκαράκη- Σουλτάτο επίσης στο αεροδρόμιο. Και οι πρώτες κοινές τους φωτογραφίες ήταν πλέον γεγονός.

Η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος ήταν μαζί μόλις λίγους μήνες όταν τον Ιούλιο του 2018 ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε στο αεροδρόμιο σε μία από τις πρώτες ερωτικές αποδράσεις τους.

Δείτε αποκαλυπτικές φωτογραφίες στην παρακάτω gallery:

Τρυφερά φιλιά, ερωτευμένα ζευγάρια!

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv απαθανάτισε πολλές φορές ερωτευμένα ζευγάρια σε πιο... προσωπικές στιγμές τους. Ας δούμε μερικές παπαράτσι φωτογραφίες ζευγαριών που γνωρίζαμε ότι ήταν μαζί και τους πετύχαμε σε πολύ τρυφερές στιγμές.

Ελευθερία Ελευθερίου-Ανδρέας Γεωργίου: Καρέ-καρέ τα καυτά φιλιά τους!

Ναι, καλά διαβάζετε! Η Ελευθερία Ελευθερίου -για όσους δεν θυμάστε- που όλοι γνωρίσαμε ακόμα καλύτερα στο Survivor, ήταν σε σχέση το 2013 με τον Ανδρέα Γεωργίου της Γης της Ελιάς και πολλών άλλων επιτυχιών.

Τα καυτά φιλιά της Κατερίνας Παπουτσάκη με τον Παναγιώτη Πιλαφά!

Η Κατερίνα Παπουτσάκη το 2012 διένυε την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της, μιας και περίμενε το πρώτο παιδάκι της, καρπό του έρωτά της με τον Παναγιώτη Πιλαφά! Ο φωτογραφικός φακός τους είχε απαθανατίσει στην Ακτή Πειραιώς να διασκεδάζουν.

Τον Ιούλιο του 2018 η Κλέλια Πανταζή και ο Λευτέρης Τσάκαλος απολάμβαναν τον μήνα του μέλιτος στη Σκόπελο. Πλέον έχουν μαζί δύο παιδιά.

Ασυγκράτητοι! Η έξοδος και τα «καυτά» φιλιά

Είναι ερωτευμένοι και μας το δείχνουν. Ο λόγος για την Ευρυδίκη και τον Μπομπ Κατσιώνη, οι οποίοι το 2017, εθεάθησαν να ανταλλάσσουν καυτά φιλιά σε βραδινή τους έξοδο. Δύο χρόνια αργότερα, το καλοκαίρι του 2019, το ζευγάρι παντρεύτηκε και συνεχίζει να ζει πολύ ευτυχισμένο.

Βαλαβάνη-Βασάλος: Μπορεί να γνωρίζαμε από το καλοκαίρι του 2017 ότι η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος ήταν ζευγάρι μετά την γνωριμία τους και τις τρυφερές στιγμές τους στο Survivor, όμως μόλις τον Ιανουάριο του 2018 οι δυο τους κατάφεραν να αποτινάξουν από πάνω τους τον φόβο των παπαράτσι. Ήταν η πρώτη φορά που τους είδαμε σε τρυφερές στιγμές σε βραδινή τους έξοδο.

Ασημακοπούλου-Cirillo: Τον Μάιο του 2018 παντρεύτηκαν και τον Ιούνιο του ίδιου χρόνου τους απαθανατίσαμε σε πολύ τρυφερές στιγμές τους στη Μύκονο. Ο Μπρούνο Τσιρίλο και η Έλενα Ασημακοπούλου συνεχίζουν να είναι πολύ ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι και μας πείθουν συχνά πως ο γάμος δεν σκοτώνει τον έρωτα.

2018: Πήγαν για μπάνιο στη Βουλιαγμένη και τους «τσακώσαμε» σε τρυφερές στιγμές. Ο Κώστα Κοκκινάκης και η Χριστίνα Κανελλοπούλου ήταν -και συνεχίζει να είναι- ένα πολύ νέο ζευγάρι και φυσικά το gossip-tv ήταν εκεί για να τους απαθανατίσει μαζί και μάλιστα σε τρυφερές στιγμές τους στην παραλία.

Το διεθνές jet set στην Ελλάδα

Το gossip-tv δεν απαθανάτιζε μόνο εγχώριους αλλά και διεθνείς celebrities. Όπως την Άννα Μπεατρίς Μπαρός η οποία λατρεύει την Ελλάδα και μάλιστα το καλοκαίρι του 2017 είχε απολαύσει εδώ τις διακοπές της ούσα έγκυος. Και επειδή επιμένει… ελληνικά, η διάσημη καλλονή απαθανατίστηκε και το καλοκαίρι του 2018 στη Μύκονο να απολαμβάνει τα χάδια του ήλιου με το μωράκι της. Από τότε έχουν περάσει και άλλα καλοκαίρια που την έχουμε δει να απολαμβάνει το ελληνικό καλοκαίρι της.

Ο Matthew McConaughey το 2018 απαθανατίστηκε στα σοκάκια της Μυκόνου με την οικογένειά του και τη Μαριάννα Λάτση.

Για όσους λένε ότι ο γάμος, σκοτώνει τον έρωτα, ήρθαν οι φωτογραφίες του Eros Ramazzotti με την Marica Pellegrinelli να τους διαψεύσουν.

Το ζευγάρι μαζί με τα δυο του παιδάκια, έκανε τις διακοπές του στο νησί των ανέμων τον Αύγουστο του 2018. Αντάλλαξαν «καυτά» φιλιά και πέρασαν παράλληλα και ευτυχισμένες οικογενειακές στιγμές με τα αγγελούδια τους.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved