Οι Άγριες Μέλισσες είδαν τον Νικηφόρο και τον Ακύλα στη Μήδεια και τους αποθέωσαν!
Gossip Cam

Οι Άγριες Μέλισσες είδαν τον Νικηφόρο και τον Ακύλα στη Μήδεια και τους αποθέωσαν!

Την απόλυτη αποθέωση γνώρισαν ο Ακύλας, ο Νικηφόρος και οι υπόλοιποι συντελεστές της παράστασης «Μήδεια» του Ευρυπίδη στο Κατράκειο Θέατρο όπου ανέβηκε η παράσταση, σε σκηνοθεσία Αιμίλιου Χειλάκη και Μανώλη Δούνια. 

Η σύζυγος του Αιμίλιου Χειλάκη, Αθηνά Μαξίμου στον ομώνυμο ρόλο επίσης καταχειροκροτήθηκε για την ερμηνεία της σε μία παράσταση που πρόκειται να περιοδεύσει στα ανοιχτά θέατρα της Αττικής και σε ολόκληρη την Ελλάδα φέτος το καλοκαίρι.

Η Αθηνά Μαξίμου, ο Αιμίλιος Χειλάκης και ο Αναστάσης Ροϊλός ανέλαβαν τους ρόλους του έργου (Μήδεια, Ιάσων, Κρέων, Παιδαγωγός, Αιγέας, Τροφός, Άγγελος), ενώ στο Χορό όσοι βρέθηκαν στο θέατρο απόλαυσαν τις Γιώτα Νέγκα και Μυρτώ Αλικάκη.

Το εμβληματικό έργο της αρχαίας ελληνικής γραμματείας παρουσιάζεται σε καινούργια μετάφραση του Γιώργου Μπλάνα και πρωτότυπη ζωντανή μουσική του Δημήτρη Καμαρωτού.

Το Χορό αποτελούν οι Πετρίνα Γιαννάκου, Μάιρα Γραβάνη, Αλεξάνδρα Δρανδάκη, Γιώργος Ζυγούρης, Ελευθερία Κοντογεώργη, Εριέττα Μανούρη, Βασίλης Μπούτσικος, Γιώργος Νούσης, Δάφνη Σταθάτου.

Μετά το τέλος της παράστασης και το ζεστό χειροκρότημα του κοινού, οι συντελεστές είχαν κοντά τους καλούς τους φίλους, ανάμεσά τους και πρωταγωνιστές της σειράς Άγριες Μέλισσες. Δείτε την gallery:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved