Σταματίνα Τσιμτσιλή: Το απίθανο outfit και η βόλτα για ψώνια στο κέντρο της Αθήνας!
Gossip Cam

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Το απίθανο outfit και η βόλτα για ψώνια στο κέντρο της Αθήνας!

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv απαθανάτισε την Σταματίνα Τσιμτσιλή να κάνει τις βόλτες της στο κέντρο της Αθήνας, με το outfit της να κλέβει, για ακόμα μια φορά, τις εντυπώσεις. 

Είναι μια από τις πιο αγαπημένες παρουσιάστριες, την οποία και παρακολουθούν καθημερινά μέσα από την πρωινή της εκπομπή της "Happy Day"

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είναι μια άκρως εντυπωσιακή γυναίκα, η οποία και συνέχεια είναι απόλυτα προσεγμένη, με στυλ που κόβει την ανάσα. Η παρουσιάστρια πρωταγωνιστεί τα τελευταία χρόναι στα τηλεοπτικά δρώμενα και η αλήθεια είναι ότι πολλές φορές τα outfit της είναι αξιοζήλευτα και μάλιστα δεν είναι λίγες οι φορές εκείνες που έχουμε ζηλέψει τους συνδυασμούς που κάνει, αλλά και το απίθανο μακιγιάζ της.

Πριν από λίγες ημέρες και συγκεκριμένα πριν ξεκινήσει τις διακοπές της στην Πάρο, o φωτογραφικός φακός του gossip-tv απαθανάτισε την Σταματίνα Τσιμτσιλή στο κέντρο της Αθήνας να κάνει τις βόλτες της για ψώνια και πραγματικά παρέδιδε μαθήματα στυλ. Η όμορφη παρουσιάστρια είχε επιλέξει για την βόλτα της μια μίνι πολύχρωμη φούστα, την οποία και είχε σετάρει φανταστικά με ένα λευκό πουκάμισο.

Διαβάστε επίσης:

Δείτε στην παρακάτω gallery περισσότερες φωτογραφίες:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved