Ελεονώρα Ζουγανέλη: Κοσμοσυρροή στην συναυλία της στο Βεάκειο!
Gossip Cam

Ελεονώρα Ζουγανέλη: Κοσμοσυρροή στην συναυλία της στο Βεάκειο!

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv βρέθηκε στο Βεάκειο θέατρο και στη συναυλία της Ελεονώρας Ζουγανέλη, η οποία και τα έδωσε όλα επί σκηνής και φυσικά καταχειροκροτήθηκε από το κοινό. 

Είναι μια από τις πιο αξιόλογες καλλιτέχνιδες, η οποία τα τελευταία χρόνια έχει αποκτήσει φανατικό κοινό, το οποίο την θαυμάζει και την ακολουθεί σε κάθε νέο της επαγγελματικό βήμα.

Την Δευτέρα 19 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε η μεγάλη συναυλία της Ελεονώρας Ζουγανέλη στο Βεάκειο θέατρο Πειραιά, με πλήθος κόσμου να συγκεντρώνεται από νωρίς στην είσοδο του θεάτρου, με σκοπό να καταφέρουν να παρακολουθήσουν την αγαπημένη τους τραγουδίστρια. H Ελεονώρα Ζουγανέλη έδωσε το εκατό τοις εκατό της στη σκηνή, με την ίδια να ξεσηκώνει όλο το κοινό και να δημιουργεί το πιο ευφάνταστο καλοκαιρινό πάρτι!

Η τραγουδίστρια ερμήνευσε μερικά από τα πιο καινούργια της τραγούδια, από τον δίσκο που κυκλοφόρησαν με τον Σταμάτη Κραουνάκη πριν από λίγο καιρό και πραγματικά κατέπληξε τα πλήθη. Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv βρισκόταν εκεί και απαθανάτισε την τραγουδίστρια να τα δίνει όλα επί σκηνής και να διασκεδάζει απόλυτα με όλο το κοινό που την παρακολουθούσε!

Διαβάστε επίσης:

Δείτε στην παρακάτω gallery περισσότερες φωτογραφίες:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved