13 χρόνια gossip-tv: Then and Now: Τα παιδιά των celebs που ακολουθούν τα χνάρια των γονιών τους!
Gossip Specials

13 χρόνια gossip-tv: Then and Now: Τα παιδιά των celebs που ακολουθούν τα χνάρια των γονιών τους!

13 χρόνια gossip-tv: Έχουμε γίνει μάρτυρες πολλών και συνταρακτικών γεγονότων. Όμως έχουμε δει και τα παιδιά των επωνύμων να μεγαλώνουν και να ακολουθούν τον δρόμο στον οποίο χάραξαν μία σπουδαία πορεία οι γονείς τους. 

Και δεν είναι λίγα αυτά τα παιδιά! Εκεί που τα απολαμβάναμε σε όμορφες οικογενειακές στιγμές με τους διάσημους γονείς τους, ξαφνικά τούς είδαμε να επιχειρούν οι ίδιοι να γίνουν αυτόφωτοι διεκδικώντας τη δική τους θέση στη showbiz, συνήθως με μεγάλη επιτυχία. Γιατί για κάποιους το καλλιτεχνικό DNA μεταφέρεται από γενιά σε γενιά. Και εμείς έχουμε και αποδείξεις!

Ελεονώρα Ζουγανέλη

Η Ελεονώρα Ζουγανέλη κουβαλούσε ένα όνομα... βαρύ και είχε αρχίσει να "ακούγεται" δειλά δειλά πολύ πριν το 2009, σχεδόν πέντε χρόνια πριν, όταν συμμετείχε στη δεύτερη Ακρόαση Νέων Ερμηνευτών της Μικρής Άρκτου του Παρασκευά Καρασούλου.

Η Ελεονώρα παιδί!
Η αγαπημένη τραγουδίστρια σε παιδική ηλικία, πριν ανακαλύψει ακόμα και η ίδια το ταλέντο της στο τραγούδι.

Περήφανοι γονείς ο Γιάννης Ζουγανέλης και η Ισιδώρα Σιδέρη τη στήριξαν σε κάθε της βήμα και τη βοήθησαν με κάθε τρόπο να αναδείξει το έμφυτο ταλέντο της με αυτή την ιδιαίτερη και καθάρια χροιά της.

Διπλή επιτυχία

Ο Γιάννης Πλούταρχος πρέπει σίγουρα να είναι περήφανος που κατάφερε να μεταδώσει την αγάπη του σε δύο -σίγουρα- από τα πέντε παιδιά που έχει και μάλλον έπεται και συνέχεια. Γιατί ο μεγαλύτερος γιος του, Γιώργος ο οποίος έχει ήδη αρχίσει να κάνει τις πρώτες επιτυχίες του, γράφει στο βιογραφικό του πολύ σημαντικές συνεργασίες με σπουδαίους καλλιτέχνες. Όσο για την αδελφή του Κατερίνα, επίσης εδώ και λίγο καιρό κάνει τα πρώτα της επιτυχημένα βήματα στον καλλιτεχνικό χώρο, ερμηνεύοντας ένα ντουέτο με τον πατέρα της που βρίσκεται στις πρώτες θέσεις των ελληνικών charts.

Ακούστε στο παρακάτω βίντεο το ντουέτο του Γιάννη Πλούταρχου με την κόρη του Κατερίνα που έχει γίνει ήδη επιτυχία:

Δανάη Μπάρκα: Στα ίδια μονοπάτια με τη μαμά

Μπορεί τη Δανάη Μπάρκα να τη γνωρίσαμε μέσα από το θέατρο με πολύ σπουδαίους ρόλους που έχει αναλάβει και έχει κερδίσει τις καλύτερες εντυπώσεις, όμως σίγουρα κατάφερε αυτό που η μαμά Βίκυ Σταυροπούλου έβαζε πάντα σε λίγο πιο δεύτερη μοίρα από την υποκριτική. Να είναι μία από τις καλύτερες παρουσιάστριες της πρωινής ζώνης των καναλιών.

Μεγάλωσε κοιτώντας κλεφτά πίσω από τις γκουίντες των μεγάλων θεάτρων της Αθήνας ή της επαρχίας όποτε η Βίκυ Σταυροπούλου ή ακόμα και ο δεύτερος πατέρας της, όπως τον αποκαλεί, Χρήστος Χατζηπαναγιώτης βρίσκονταν σε περιοδεία. Λογικό λοιπόν να νιώθει μαγεία για το θέατρο το οποίο και θέλησε να σπουδάσει. Και όταν τελικά βγήκε στη σκηνή απέδειξε ότι είναι μεγάλο ταλέντο. Τα τελευταία δύο χρόνια κρατάει με μεγάλη επιτυχία την πρωινή ζώνη του Mega και προφανώς και έπεται και μία λαμπρή συνέχεια.

Τζένη Καζάκου

Έκανε δυναμική κίνηση στο MEGA, στη σειρά «Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα», που τρέλανε τα μηχανάκια της AGΒ. Η Τζένη Καζάκου, εγγονή της Τζένης Καρέζη και του Κώστα Καζάκου και κόρη του Κωσταντίνου Καζάκου, δεν θα μπορούσε να μην ακολουθήσει τα βήματα των γονιών και των παππούδων της.

«Εγώ μεγάλωσα μέσα σε αυτό τον χώρο. Πάντα με μάγευε αλλά δεν το ονειρευόμουν από μικρή», σημείωσε η Τζένη Καζάκου, η οποία όπως ήταν φυσικό ακολούθησε την «οικογενειακή πορεία…».

«Όταν άρχισα να ψάχνω με τι θα ασχοληθώ, δε μου άρεσε τίποτα. Το θέατρο ήταν η τρίτη μου επιλογή, μετά τη φωτογραφία και την ψυχολογία», είχε πει στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, συμπληρώνοντας πως «όταν τους είπα ότι δεν θα δώσω πανελλήνιες, δεν τους ξάφνιασε». Δείτε παρακάτω φωτογραφίες της:

Αφροδίτη Λιάντου

Η Αφροδίτη Λιάντου η τηλεοπτική Μυρτάλη, που την βλέπουμε καθημερινά στο σήριαλ του Μega «Η γη της Ελιάς», έκανε φέτος το πρωταγωνιστικό της ντεμπούτο και θεωρείται -όχι άδικα- η αποκάλυψη.

Η 23χρονη ηθοποιός, κόρη της Εβελίνας Παπούλια και του Γιώργου Λιάντου, φαίνεται πως δεν γινόταν να ξεφύγει από το καλλιτεχνικό τους DNA. Γεννήθηκε τον Φεβρουάριο του 1999, σε μια εποχή που η μητέρα της πρωταγωνιστούσε στο άκρως επιτυχημένο σήριαλ του Μega «Δύο ξένοι».

Μπορεί οι γονείς της να χώρισαν όταν η Αφροδίτη ήταν μόλις δύο ετών, ωστόσο κρατούν άριστες σχέσεις. Τα τελευταία χρόνια έχει ξεχωρίσει μέσα από τις πρώτες της δουλειές, οι οποίες σχετίζονται κυρίως με τραγούδι.

Για την Αφροδίτη, η «Γη της Ελιάς» δεν είναι η πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση. Λίγα χρόνια νωρίτερα είχε συμμετάσχει ξανά σε σειρά του Ανδρέα Γεωργίου, και ειδικότερα στο «Μπρούσκο», όπου πρωταγωνιστούσε και η μητέρα της.

Συμπέθεροι στο... ταλέντο

Εκείνος γιος μιας από τις πιο σπουδαίες ηθοποιούς της γενιάς της, της Φιλαρέτη Κομνηνού. Εκείνη κόρη του πολύ γνωστού ηθοποιού και φυσικά πολύ ταλαντούχου Γιώργου Μιχαλάκη. Και πέρυσι, ο Γιώργος Παπαγεωργίου και η Δανάη Μιχαλάκη ένωσαν τις ζωές τους και μαζί και τα ταλέντα τους!

Ο Γιώργος Παπαγεωργίου, σπούδασε μάρκετινγκ ενώ παράλληλα πέρασε στο Εθνικό Θέατρο. Η πρώτη του δουλειά ως ηθοποιού ήταν στο θέατρο, στην παράσταση «Κατσαρίδα». Η πρώτη του συμμετοχή σε σειρά στην τηλεόραση ήταν το 2000 σε ένα επεισόδιο της αστυνομικής σειράς «Κόκκινος κύκλος», όπου υποδύθηκε έναν αστυνομικό.

Τον Ιανουάριο του 2019 συμμετείχε στη σειρά «Η ζωή εν τάφω» στην ΕΡΤ1, ενώ τον Οκτώβριο του ίδιου χρόνου πρωταγωνίστησε στη σειρά «Σπίτι είναι» του Alpha.

Τον Αύγουστο του 2021 παντρεύτηκε τη Δανάη Μιχαλάκη που έχει καταγωγή από την πλευρά του πατέρα της από την Κρήτη ενώ η μητέρα της είναι από το Λιντ της Αγγλίας και είναι δασκάλα μπαλέτου.

Έχει παρακολουθήσει μαθήματα χορού για τέσσερις μήνες στο Μπάρι της Ιταλίας και συγκεκριμένα κλακέτες. Επίσης, έχει εργαστεί ως σερβιτόρα και ως πωλήτρια ρολογιών και κοσμημάτων μέχρι που ήρθε ο ρόλος της Δρόσως στις Άγριες Μέλισσες και άλλαξαν όλα. Δείτε φωτογραφίες παρακάτω:

Όταν η τέχνη μιμείται τη ζωή

Όταν στις αρχές της τηλεοπτικής σεζόν μάθαμε ότι ο Ορφέας Αυγουστίδης και η Μαρία Τζομπανάκη θα αναλάβουν τους ρόλους του γιου και της μάνας Σταματάκη στον Σασμό, μία σειρά που έκανε τεράστια επιτυχία, όλοι διερωτώμασταν αν η τέχνη μιμείται τη ζωή ή το... αντίθετο.

Πάντως το σίγουρο είναι πως ταίριαξαν απόλυτα και στη μικρή οθόνη με τον Αστέρη και την Καλλιόπη να δίνουν σχεδόν καθημερινά ρεσιτάλ ερμηνειών και να μας πείθουν με κάθε τους κίνηση ή ακόμα και βλέμμα πως μεταξύ τους υπάρχει πολλή αγάπη. Ο Ορφέας μάλλον είδε ως μονόδρομο την ενασχόλησή του με την υποκριτική αφού και ο πατέρας του Ντίνος Αυγουστίδης είναι ένας από τους καλύτερους ηθοποιούς της γενιάς του.

Με τις ευλογίες των γονιών τους

Ξεπερνώντας τον χρονικό περιορισμό των 13 χρόνων που γιορτάζουμε, θυμόμαστε και άλλα παιδιά επωνύμων που έχουν "πατήσει" στα καλλιτεχνικά χνάρια των γονιών τους και έχουν πετύχει.

Η Θεοδώρα Βουτσά είχε από μικρό παιδί ως πρότυπο τον πατέρα της Κώστα Βουτσά και ήξερε από νωρίς ποιον δρόμο θα ακολουθήσει επαγγελματικά. Ο μεγάλος μας κωμικός, φυσικά και καμάρωνε την κόρη του -τη μοναδική από τις τρεις κόρες του ηθοποιού που ακολούθησε τα καλλιτεχνικά του χνάρια- στα πρώτα της βήματα αλλά και αργότερα όταν εκείνη άρχισε να αναλαμβάνει πιο απαιτητικούς ρόλους.

Ο Κώστας και η Θεοδώρα
Ο Κώστας Βουτσάς λάτρευε τις κόρες του. Η μόνη που ασχολήθηκε όμως με την υποκριτική ήταν η Θεοδώρα.

Σήμερα η Θεοδώρα ζει στο εξωτερικό λόγω οικογενειακών προτεραιοτήτων όμως ασχολείται και με τη σκηνοθεσία αλλά και τις παραγωγές και φυσικά δηλώνει περήφανη το όνομά της που είναι βαρύ σαν ιστορία.

Ο Γιάννης Πάριος έχει κάθε λόγο να είναι περήφανος για τους τέσσερις γιους του όμως έχει έναν λόγο παραπάνω σε ό,τι αφορά τον πρωτότοκο Χάρη Βαρθακούρη και τον πιο μικρό, τον Νικόλα ο οποίος έχει πλέον το καλλιτεχνικό όνομα Good Job Nicky και γνωρίζει μεγάλη επιτυχία.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved