Κατερίνα Στικούδη – Βαγγέλης Σερίφης: Πιασμένοι χεράκι - χεράκι σε παραλία της Αττικής
Gossip Cam

Κατερίνα Στικούδη – Βαγγέλης Σερίφης: Πιασμένοι χεράκι - χεράκι σε παραλία της Αττικής

Η Κατερίνα Στικούδη και ο Βαγγέλης Σερίφης είναι ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Η χαρά του ζευγαριού ολοκληρώθηκε με τον ερχομό του πρώτου τους παιδιού.

Τον περασμένο Οκτώβριο η τραγουδίστρια έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, και έκτοτε η καθημερινότητά της έχει αλλάξει ριζικά. Μάλιστα φέτος είναι το πρώτο καλοκαίρι που περνούν μαζί με το παιδάκι τους.

Ωστόσο, η Κατερίνα Στικούδη και ο Βαγγέλης Σερίφης θέλησαν να περάσουν μερικές στιγμές χαλάρωσης μόνο οι δυο τους και ο φωτογραφικός φακός τους «τσάκωσε» σε παραλιακή περιοχή της Αττικής με casual -sport look και να είναι πιασμένοι χεράκι χεράκι.

Η τραγουδίστρια γέννησε πριν 10 μήνες με το σώμα της έχει επανέλθει πλήρως. Η Κατερίνα Στικούδη είναι λάτρης του υγιεινού τρόπου ζωής και πάντα προσέχει την διατροφή της, γυμνάζεται και είναι πιο fit από ποτέ.

Η ίδια η τραγουδίστρια έχει αναφέρει για το σώμα της που επανήλθε μετά τη γέννα στα κιλά της σε χρόνο dt: «Η δική μου περίπτωση ήταν ένας συνδυασμός παραγόντων. Αρχικά δεν πήρα πολλά κιλά στην εγκυμοσύνη. Πρόσεχα, δεν ήθελα γλυκά, εργαζόμουνα, δεν έκανα υπερβολές και μέχρι τον 6ο μήνα γυμναζόμουν σε λογικά πλαίσια. Όπως και να το κάνουμε, πιο εύκολο είναι να επιστρέψεις έχοντας βάλει 14-16 κιλά και αλλιώς να έχεις περάσει τα 20».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved