Πρίγκιπας Παύλος- Μαρί Σαντάλ: Οικογενειακές διακοπές στις Σπέτσες- Οι πρώτες φωτό!
Gossip Cam

Πρίγκιπας Παύλος- Μαρί Σαντάλ: Οικογενειακές διακοπές στις Σπέτσες- Οι πρώτες φωτό!

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv απαθανάτισε στις πανέμορφες Σπέτσες, το γιο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Παύλο, μαζί με την σύζυγό του, Μαρί Σαντάλ, αλλά και την οικογένειά τους, να απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές. 

Η οικογένεια τα τελευταία καλοκαίρια, προτιμά να περνά μεγάλο μέρος των διακοπών της εκεί, μιας και πρόκειται για ένα από τα πιο αγαπημένα μέρη τόσο του ζευγαριού όσο και των παιδιών του. Μιας και τα τελευταία χρόνια ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος διέθετε σπίτι στο Πόρτο Χέλι που βρίσκεται ακριβώς απέναντι από τις Σπέτσες, είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τις ομορφιές του νησιού και κάπως έτσι τούς έγινε συνήθεια.

Ο πρίγκιπας Παύλος και η σύζυγός του Μαρί Σαντάλ έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια, αποκτώντας συνολικά πέντε παιδιά: την Μαρία- Ολυμπία, τον Κωνσταντίνο – Αλέξιο, τον Αχιλλέα – Ανδρέα, τον Οδυσσέα – Κίμωνα και τον Αριστείδη – Σταύρο. Το ζευγάρι είχε βρεθεί ξανά πριν από λίγο καιρό στις Σπέτσες, για να γιορτάσει στο αγαπημένο του ελληνικό νησί την 27η επέτειο του γάμου του, με μια βόλτα με σκάφος! Εκεί είχαν παντρευτεί πριν από μερικά χρόνια και ο αδελφός του Παύλου, Νικόλαος, την εκλεκτή της καρδιάς του Τατιάνα Μπλάτνικ.

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv απαθανάτισε τον Παύλο και τη σύζυγό του να κάνουν τις βόλτες τους στο νησί, με την Μαρί Σαντάλ να εντυπωσιάζει με το απίθανο outfits που είχε επιλέξει.

Σε κάποια από τις βόλτες της που την «τσάκωσε» ο φωτογραφικός φακός φορούσε ένα λευκό φλοράλ φόρεμα σε αυστηρή γραμμή και μήκος μέχρι τον αστράγαλο, το οποίο και ήταν ιδιαίτερα κομψό και της ταίριαζε πάρα πολύ. Ο πρίγκιπας Παύλος είχε επιλέξει κάτι πολύ πιο casual, αλλά συνάμα άκρως καλοκαιρινό, με ένα λευκό παντελόνι και ένα μπλε σκούρο πουκάμισο.

Διαβάστε επίσης:

Δείτε στην παρακάτω gallery περισσότερες φωτογραφίες:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved