Παπαδόπουλος-Βασιλειάδη: Το φωτογραφικό άλμπουμ της βάφτισης του γιου τους!
Gossip Cam

Παπαδόπουλος-Βασιλειάδη: Το φωτογραφικό άλμπουμ της βάφτισης του γιου τους!

Παρουσία στενών συγγενών και καλών φίλων έγινε χθες (27/8) η βάφτιση του μικρότερου γιου του Γιώργου Παπαδόπουλου και της Γαλάτειας Βασιλειάδη

Το ζευγάρι είχε οργανώσει τα πάντα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ώστε να ζήσει αυτή την ξεχωριστή οικογενειακή στιγμή του όπως είχε φανταστεί.

Το μυστήριο της βάφτισης αλλά και αργότερα το καθιστό δείπνο που παρέθεσαν στους παρευρισκόμενους οι δύο ευτυχισμένοι γονείς φιλοξενήθηκαν στο «Κτήμα Πολυχώρος Ονείρων» στα Καλύβια Αττικής, σε έναν υπέροχο χώρο ο οποίος και στολίστηκε κατάλληλα για να υποδεχτεί τους καλεσμένους.

Νονές του νεοφώτιστου ήταν οι καλές φίλες του ζευγαριού Κάλια και Μύρια οι οποίες έχουν αδυναμία στον μικρό νεοφώτιστο στον οποίο και έδωσαν το όνομα Ιορδάνη, όνομα του πατέρα του ηθοποιού.

Ο στολισμός ήταν θεματικός και ταίριαζε απόλυτα στην ιδιοσυγκρασία του νεοφώτιστου ενώ και η διακόσμηση στον εξωτερικό χώρο του μικρού ξωκλησιού όπου φιλοξενήθηκε το μυστήριο ήταν άκρως εντυπωσιακή με κατακίτρινους τεράστιους ήλιους να στολίζουν τόσο την κολυμπήθρα όσο και τον περιβάλλοντα χώρο στον ιερό ναό.

Ανάμεσα στους καλεσμένους που έσπευσαν να μοιραστούν με το ζευγάρι αυτή την όμορφη στιγμή του ήταν η Κέλλυ Κελεκίδου, ο Παντελής Καναράκης, η Αμαρυλλίς που έφτασε στον χώρο με τον γιο της που είναι μόλις έξι μηνών, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, η Άννα Ζηρδέλη και αρκετοί ακόμα.

Δείτε στην gallery το φωτογραφικό άλμπουμ της βάφτισης του μικρούλη:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved