Λύγισε η Χριστίνα Βίδου στον αέρα - «Να μην υπάρξουν άλλες μανάδες στη θέση μου»
Media

Λύγισε η Χριστίνα Βίδου στον αέρα - «Να μην υπάρξουν άλλες μανάδες στη θέση μου»

Για τον αγώνα που δίνει 54 μήνες για να δικαιωθεί η μνήμη του μονάκριβου γιου της, Αδαμάντιου Μαντή, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα το 2019, λόγω υπερβολικής ταχύτητας που ανέπτυξε ένας άλλος οδηγός που έπεσε πάνω στο σταθμευμένο όχημά του και τον εγκατέλειψε μίλησε στο EΡΤΝews και στην εκπομπή «Συνδέσεις» η Κατερίνα Τζιάλλα εστιάζοντας στον νέο ΚΟΚ και τις αυστηρότερες ποινές.

«Συνειδητοποίησα ότι το να σκοτώνεις έναν άνθρωπο στο δρόμο είναι πλημμέλημα» είπε ενώ ευχαρίστησε τον υπουργό Δικαιοσύνης αλλά και τα υπόλοιπα κόμματα που συμφώνησαν στην αλλαγή του άρθρου 290Α του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας λέγοντας ότι «τα τροχαία δεν έχουν ούτε κόμμα, ούτε χρώμα».

Μιλώντας στην παρουσιάστρια της εκπομπής, Χριστίνα Βίδου, η κα Τζιάλλα ήταν κατηγορηματική γι’ αυτό που επιδιώκει όλα αυτά τα χρόνια:

«Θα ζητήσω να μετατραπεί η δολοφονία του γιου μου σε κακούργημα» δήλωσε.

Χριστίνα Βίδου: Η σχέση μας στηρίζεται σε γερές βάσεις και δεν κλονίζεται από την έλλειψη χρόνου

vidou2.jpg

«Δύσκολες μέρες για εμάς που έχουμε χάσει παιδιά. Ειδικά η σημερινή. Για μένα σήμερα κλείνουν και 54 μήνες από τη μέρα που χάθηκε ο Αδαμάντιος» είπε αναφέροντας ότι οι γονείς που έχουν χάσει παιδιά «σήμερα στολίζουμε επιτάφιους στους τάφους των παιδιών μας».

Περιγράφοντας τον «γολγοθά» που βιώνει έκτοτε τόνισε ότι «όταν χάνεις το παιδί σου αρνείσαι να το αποδεχθείς. Μετά από 54 μήνες δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμα. Βγαίνω έξω στο μπαλκόνι και τον περιμένω ότι θα ανέβει την ανηφορίτσα και θα μου φωνάξει από κάτω να ανεβαίνω».

Σχολιάζοντας τον τρόπο που ο νεαρός αθλητής του πόλο έχασε τόσο αδόκητα τη ζωή του την περιέγραψε ως μια βόμβα που σκάει και ξαφνικά περιμένεις να δεις που σε έχει χτυπήσει. «Δυστυχώς είμαστε πολλές. Και αυτές που χάνουμε τα παιδιά μας από τροχαία και αυτές που έχουν χάσει τα παιδιά τους από ασθένειες. Διότι η ασθένεια όπως ξέρετε δεν κοιτάει ούτε ηλικία, ούτε αξίωμα».

Μιλώντας για τη φονική σύγκρουση που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο δήλωσε στην εκπομπή «Συνδέσεις» χρησιμοποίησε τη λέξη δολοφονία. «Είναι μια κατάσταση που όταν ξαφνικά σου εμφανίζεται μπροστά, είναι δύο φορές πιο δύσκολη. Γιατί συνήθως τις περισσότερες φορές υπάρχουν κι άλλα παιδιά στην οικογένεια και η μάνα καλώς ή κακώς, χωρίς να θέλω να υποτιμήσω τον ρόλο του πατέρα, είναι εκείνη που που θα πρέπει να σφίξει τα δόντια για να στηρίξει και τον εαυτό της και όλη της την οικογένεια», πρόσθεσε. Περιγράφοντας πώς βιώνει η οικογένεια το πένθος δήλωσε ότι «χρειαζόμαστε τη βοήθεια ενός ειδικού».

Δεν έλειψαν και οι συγκινήσεις στον αέρα. Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Χριστίνα Βίδου: «Δεν το έκανα με σκοπό να κερδίσω κάτι. Όλα έγιναν με σκληρή δουλειά»

Συγκλονίζει η Βίδου: «Ο πατέρας της κόρης μου ήθελε να αποτεφρωθεί & εκείνη να πετάξει τη τέφρα του»

ΕΡΤ: Οι ανακοινώσεις για τις απάτες στα social media σε βάρος Παρασκευοπούλου και Βίδου

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved